- Ajax is momenteel koploper in Groep A

Liveblog

23:59

Highlights in de Ajax App 🤩

Kan jij niet genoeg krijgen van Ajax - Rangers FC? Dan zijn de highlights nu te vinden in de Ajax App. Dat betekent elf minuten lang genieten van het eerste duel van Ajax dit seizoen in de UEFA Champions League.

Heb je de app nog niet? Download 'm dan hier

Daarmee sluiten we voor dit moment ook het liveblog af. Zaterdag zijn we weer terug met een nieuw liveblog voor de Eredivisie-wedstrijd Ajax - sc Heerenveen.

23:30

De stand in Groep A

Stand Web Copy

Ook Napoli - Liverpool zit erop. Dit is nu de stand in de poule. Hier kunnen wij wel aan wennen!

22:56

22:40

Reacties van Schreuder en Kudus na Ajax - Rangers FC

Na de fraaie 4-0-overwinning van Ajax op Rangers FC verschenen Alfred Schreuder en Mohammed Kudus voor de camera. De beide heren reageerden natuurlijk opgetogen na de driepunter.

• "Een wedstrijd die je als trainer graag ziet", vond Schreuder.
  • "Ik ben God dankbaar dat de wedstrijd zo gelopen is", aldus Kudus.

21:46

21:38

Hoog bezoek bij Ajax - Rangers FC 🏀

Butler900

NBA-ster Jimmy Butler was vandaag te gast in de Johan Cruijff ArenA. De basketballer van Miami Heat zal vast hebben genoten van de galavoorstelling van Ajax 😏.

21:20

21:08

21:05

Mooie avond gehad, mannen? 😉

Vaderzoon900

Nog even saampjes de wedstrijd doornemen. Een aandoenlijk beeld.

21:00

Ajax ❤️ publiek ❤️ Ajax

Wat een heerlijke energie hing er in de Johan Cruijff ArenA vanavond. Bedankt voor jullie komst!

20:56

Lekker, boys!!

Berghuistaylor900

Wat een topprestatie van Ajax. De ploeg van Alfred Schreuder walste vanavond over Rangers FC. Vooral de eerste helft was fantastisch van de thuisploeg.

20:52

De man van de wedstrijd 🤩

Kudusmotm900

Meer dan terecht: Mohammed Kudus is door de UEFA gekozen als de man van de wedstrijd. De Ghanees speelde goed en maakte een prachtige goal.

20:49

Applausje voor Bergwijn ❤️

Bergwijnnn 900

Bergwijn maakte tegen Rangers FC alweer zijn achtste goal in het Ajax-shirt in zeven duels. Lekker, Stevie!

20:36

FT / 4-0

Het is klaar in de Johan Cruijff ArenA. Na een fantastische eerste helft hoefde Ajax niet meer vol het gaspedaal in te drukken na rust. Steven Bergwijn maakte nog wel de 4-0.

20:35

Oef...

Lucas Ocampos neemt een bal prachtig aan op de rand van het eigen strafschopgebied, maar raakt het speeltuig wel kwijt.

Voor Rangers FC het moment om eens opportunistisch richting de goal van Pasveer te schieten. Timber zit er echter nog tussen en kopt uiteindelijk de bal tegen de buitenkant van de paal.

Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.