Liveblog

Aan het verbinden . . .

Speeltijd:
0
0
:
0
0

Ajax 1
4
2

Ajax - Sporting CP
07/12/2021
21:00 uur

Sporting CP

Dit was het liveblog op de dag voor Ajax – Sporting. Hier lees en zie je alles terug over de persconferentie en de laatste training.

Liveblog

21:00

Sporting wisselt door

Sporting-trainer Rubén Amorim heeft op een persconferentie laten weten morgen een aantal nieuwe spelers de kans te geven.

Onder andere doelman Joao Virgínia speelt. "We werken aan een groter project en willen onze jonge spelers laten profiteren van deze wedstrijd."


19:00

Timber: 'Kunnen geschiedenis schrijven'

We blikten met Jurriën Timber vooruit op het treffen van morgen met Sporting. De verdediger er klaar voor.

"Met zes uit zes kunnen we geschiedenis schrijven. Dat is sowieso iets moois dat motivatie geeft. We willen als groep echt groeien en Sporting is een hele goede tegenstander."

00:00/00:00
  • Auto

17:28

Persco in beeld 📽️

Even terug naar eerder vandaag, toen Erik ten Hag en Antony op de persconferentie de media te woord stonden.

00:00/00:00
  • Auto

16:53

Mooi rijtje!

Er zijn dit seizoen nog maar drie ploegen die ál hun poulewedstrijden wisten te winnen. Dat zijn:

➡️ Liverpool

➡️ Bayern München 

➡️ Ajax


16:20

Tijd voor een rondo


16:03

📸📸


15:54


15:51


15:42

Persco ten einde, focus kan op afsluitende training

Anotny

De persconferentie is ten einde. Erik ten Hag en Antony haasten zich nu naar het trainingsveld. Om 16:00 uur start op sportcomplex de Toekomst de afsluitende training.


15:40

Tadic 'groot vraagteken' voor morgen

Naast de langdurig afwezigen Maarten Stekelenburg en Sean Klaiber is mogelijk ook Dusan Tadic morgenavond niet beschikbaar, zo laat Erik ten Hag weten na een vraag over de fysieke gesteldheid van zijn selectie. "Achter Tadic staat een groot vraagteken. Hij heeft rugklachten sinds de wedstrijd tegen Heracles.”


15:32

Wijzigingen in de basiself?

Erik ten Hag reageert op de vraag of er weer de nodige mutaties zullen plaatsvinden. "We zullen wel weer gaan wisselen, maar niet zo rigoureus als tegen Besiktas.”

De journalist vraagt door en wil weten of bijvoorbeeld Andre Onana onder de lat zal staan. "Dat zullen jullie morgen zien.”

Ook op de vraag of Jurriën Timber, die op scherp staat, gaat spelen, blijft hij op de vlakte. "Als ik daar antwoord op geef, weet je al wat ik morgen ga doen."


15:29

'Moeten een heel goede dag hebben'

Ten Hag verwacht een serieuze clash. "Die 1-5 in Portugal was geflatteerd, we haalden toen een heel hoog rendement. We zullen een heel goede dag moeten hebben om opnieuw een resultaat te behalen.”


15:24

Ten Hag: 'We zijn ambitieus en gaan er vol voor'

TH880

Ajax kan bij winst de eerste Nederlandse club ooit worden die in de groepsfase van de Champions League de maximale score weet te veroveren. "We beseffen wel dat het historisch kan zijn”, reageert Erik ten Hag. "We zijn ambitieus. Elk record dat je kan behalen, daar ga je vol voor.”

Ten Hag plaatst wel meteen een kanttekening. "Het is natuurlijk prachtig, maar sportief levert het niets op omdat we al zijn geplaatst.”


15:21

De persconferentie is begonnen

De persconferentie is begonnen. Live meekijken kan dus via ons YouTube-kanaal. ⤵️


15:10

Aftellen tot de persco!

PERSCO

Over vijf minuten gaan we van start. Kijk hier live mee!


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Martinezjuicht1280

Highlights Ajax - Willem II | Zuid-Amerikaanse avond

Ajax won donderdagavond met duidelijke cijfers van Willem II: 5-0. Daardoor blijft de ploeg van Erik ten Hag de koploper in de Eredivisie. Vier van de vijf goals werden gemaakt door Zuid-Amerikanen.

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl