Liveblog

Aan het verbinden . . .

Ajax Vrouwen verliezen met 0-3

  • De Ajax Vrouwen hebben de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de UWCL met 0-3-verloren
  • Voor de wedstrijd is een recordaantal van 35.991 kaarten verkocht
  • Daliyah de Klonia maakte haar basisdebuut in de UEFA Women's Champions League

Liveblog

23:59

Samenvatting in de Ajax App

Hoekstra900 2 ??

De Ajax Vrouwen gingen vanavond dus met 0-3-onderuit tegen Chelsea. Heb je het duel niet kunnen zien, maar ben je toch nieuwsgierig naar de beelden? De samenvatting is exclusief te vinden in de Ajax App. Heb je 'm nog niet? Download 'm nu: Ajax App.


22:05

Bakker: 'Onszelf weer laten zien, maar Chelsea maatje te groot'

Suzanne Bakker was realistisch in haar analyse na de 0-3-nederlaag van de Ajax Vrouwen tegen Chelsea in de Johan Cruijff ArenA. "We hebben onszelf weer laten zien, maar Chelsea was een maatje te groot." Ook Nadine Noordam reageert op het heenduel uit de kwartfinale van de UWCL.


21:18

Bedankt, fans 🫶

Na afloop van het duel met Chelsea namen de Ajax Vrouwen nog even de tijd om op de foto te gaan met de fans en handtekeningen uit te delen.


21:01

Yohannes: 'Helaas niet resultaat wat we wilden'

Yohannes900 3 ??

Lily Yohannes gaf na afloop van de wedstrijd een analyse voor de camera van de UEFA. "Het was niet goed genoeg vandaag. We konden de oplossing niet vinden in de opbouw, mede door de goede druk van Chelsea. Dan weet je dat het een lastige wedstrijd wordt."

De talentvolle middenvelder van de Ajax Vrouwen baalde dat ze de fans niet heeft kunnen trakteren op een positief resultaat. "Het was geweldig met alle fans die hier voor ons waren. Daar zijn we ze dankbaar voor. Helaas hebben we niet het resultaat kunnen behalen dat we wilden."

De Ajax Vrouwen spelen volgende week woensdag de return in Engeland. "We gaan ons best doen in Londen. We moeten volgende week alles geven wat we hebben", besloot Yohannes.


20:55

Kop op, Ajax Vrouwen


90+3

[20:41]

FT // 0-3

Het laatste fluitsignaal klinkt. De Ajax Vrouwen verliezen het heenduel van de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League met 0-3 van Chelsea. Over acht dagen is de return op Engelse bodem. 


90

[20:38]

Drie minuten blessuretijd

Leuchter900 4

87

[20:35]

83

[20:31]

Ook nog 0-3

Er is helaas geen houden aan voor de Ajax Vrouwen. Sjoeke Nüsken kopt zojuist de 0-3 binnen en maakt haar tweede van de avond. Deze treffer diende zich helaas al een tijdje aan, de pijp lijkt leeg bij de Ajacieden.


81

[20:29]

Nog een slotoffensief van Ajax?

Velde900 1

Nog tien minuten officiële speeltijd te gaan. Zit er nog een Amsterdams slotoffensief in?


73

[20:21]

69

[20:17]

Afstandsschoten prooi voor Van Eijk

Chelsea probeert het nu twee keer van grote afstand, maar beide keren weet goalie Regina van Eijk zonder problemen te redden.


66

[20:14]

62

[20:10]

Grote kans Chelsea

Chelsea krijgt een kans op de 0-3. Sjoeke Nüsken, maker van de 0-2, kan vrij uithalen in de Ajax-zestien, maar schiet over.


56

[20:04]

Rustig begin van de tweede helft

Hoekstra900 4

De eerste tien minuten van de tweede helft verlopen rustig, er is nog niet veel gebeurd.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Persco Chelsea 1920

Bakker: 'Chelsea is meest te vergelijken met PSG'

Ajax Vrouwen-coach Suzanne Bakker heeft een nagenoeg volledige selectie tot haar beschikking. Dat liet ze doorschemeren tijdens de persconferentie maandagmiddag in de Johan Cruijff ArenA. De trainer en keeper Regina van Eijk blikten vooruit op het heenduel in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League tegen Chelsea.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Thumb In Beeld 1920

In beeld | Laatste training Ajax Vrouwen voor treffen met Chelsea

De Ajax Vrouwen hebben de laatste puntjes op de i gezet tijdens de afsluitende training voor de ontmoeting met Chelsea. Het heenduel in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League wordt dinsdagavond gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

JonnavandeVelde

Van de Velde overwint blessures en gehoorapparaten

"Elke dag sta ik nog op met het idee: wat is het toch gaaf om Ajax-speler te zijn. Dat dit gewoon mijn werk is. Wat wil je nog meer?" Na twee loodzware knieblessures waardeert Jonna van de Velde haar voetballeven elke seconde van de dag. De blessures zijn verleden tijd voor de 22-jarige middenvelder. Het is tijd om te schitteren op de Toekomst en in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #VandeVelde

Socials