In beeld | Laatste training Ajax Vrouwen voor treffen met Chelsea

Thumb In Beeld 1920
Thumb In Beeld 1920

De Ajax Vrouwen hebben de laatste puntjes op de i gezet tijdens de afsluitende training voor de ontmoeting met Chelsea. Het heenduel in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League wordt dinsdagavond gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De laatste training voor de grote wedstrijd werd in de ochtend afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. Ondanks haar schorsing voor het Champions League-duel, was Sherida Spitse gewoon aanwezig op de training.

In Amsterdam staat de eerste wedstrijd van het tweeluik met Chelsea in de kwartfinale van de Women's Champions League op het programma. Een interessante strijd wacht in een goed gevulde Johan Cruijff ArenA, waarvoor een recordaantal kaarten zijn verkocht. De actuele tussenstand is 34.200. Nooit eerder kwamen er in Nederland zoveel mensen af op een vrouwenwedstrijd.

Wil je er ook bij zijn? Dat kan: er zijn er nog steeds kaarten beschikbaar om dit historische moment bij te wonen.


Ajax Vrouwen - Chelsea begint dinsdag om 18:45 uur.

Bestel hier

Gerelateerde artikelen

Persco Chelsea 1920

Bakker: 'Chelsea is meest te vergelijken met PSG'

Ajax Vrouwen-coach Suzanne Bakker heeft een nagenoeg volledige selectie tot haar beschikking. Dat liet ze doorschemeren tijdens de persconferentie maandagmiddag in de Johan Cruijff ArenA. De trainer en keeper Regina van Eijk blikten vooruit op het heenduel in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League tegen Chelsea.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter1920 2

Recordaantal kaarten verkocht voor Ajax Vrouwen - Chelsea

Er is een recordaantal kaarten verkocht voor de kwartfinale in de UEFA Women's Champions League tussen de Ajax Vrouwen en Chelsea. De actuele tussenstand is 35.991. Nooit eerder kwamen er in Nederland zoveel mensen af op een vrouwenwedstrijd.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchter1920

Moeder topscorer Leuchter: 'Trots op deze prestatie'

Romée Leuchter kroonde zich donderdagavond dankzij haar hattrick in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen het Ajax Vrouwen Talententeam tot all-time topscorer van de Ajax Vrouwen. Ter ere van deze topprestatie spraken we haar geliefde moeder Dyanne. "Dit is een onderdeel van haar route om zich te ontwikkelen tot een fantastische voetballer."

Tags

  • #Leuchter
  • #AjaxVrouwen

Socials