Liveblog

Aan het verbinden . . .

Liveblog | Terug naar Nederland ✅

Ajax heeft donderdagavond goede zaken gedaan in Europa. In het heenduel in de play-offs van de UEFA Europa League wonnen de Ajacieden op bezoek bij Ludogorets met 1-4. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Razgrad.

Liveblog

15:04

🔜 Amsterdam

De ochtendtraining was de enige activiteit voor de Ajacieden vandaag. De selectie vliegt vrijdagmiddag terug naar Amsterdam.

Daarmee sluiten het liveblog voor vandaag ook af. Dit weekend speelt Ajax geen wedstrijd in de Eredivisie. We zijn komende week weer terug met een nieuw liveblog rondom de return in de Johan Cruijff ArenA.


12:13

Everybody loves Mo

Hattrickheld Mohammed Kudus heeft het na afloop van de training druk met het uitdelen van handtekeningen en poseren voor foto's. De Ghanees heeft donderdagavond zichtbaar indruk gemaakt op de Bulgaarse jeugd.


12:10

☀️☀️

Uiteraard genieten de Ajacieden ook even van het zonnetje in Razgrad.


12:04

Medespelers aanmoedigen

De training van de basisspelers zit erop. Zij gaan hun ploeggenoten nog even aanmoedigen tijdens het restant van de oefensessie.


11:56

Rondooo

Tijd voor een rondo. De basisspelers van donderdagavond zijn elkaar inmiddels zoek aan het spelen.


11:53

🤣🤣

De Ajacieden zijn vrijdagochtend met een goed humeur opgestaan. Na de 1-4-overwinning op Ludogorets mag er natuurlijk extra gelachen worden.


11:47

Partijspel ⚔️

De selectiespelers die tegen Ludogorets niet in de basisopstelling verschenen, werken zich in Bulgarije in het zweet. 


11:30

Uitlooptraining voor basisspelers

De Ajax-selectie is inmiddels begonnen aan de training in Razgrad. Op het trainingscomplex van Ludogorets voeren de basisspelers van gisteren enkele loopoefeningen uit onder leiding van conditietrainer Alessandro Schoenmaker. 

Voor de overige meegereisde spelers staat er een reguliere training op het programma.


10:42

Hato in illuster rijtje

Jorrel Hato schaarde zich donderdagavond in een illuster rijtje. De nummer vier van Ajax is vanwege zijn optreden tegen Ludogorets de een na jongste basisspeler in een Europees duel voor Ajax. Collega-verdediger Matthijs de Ligt staat met zeventien jaar en 104 dagen nog altijd op plek één.


10:32

Starboy 🌟

Kuduswedstrijdbal900 ??

Mohammed Kudus verdient het om daags na de gewonnen wedstrijd tegen Ludogorets nog even in het zonnetje gezet te worden. De Ghanese balvirtuoos nam donderdagavond maar liefst drie treffers voor zijn rekening.


09:47

Adembenemende avond 🤩

Foto's zeggen vaak meer dan woorden. Daarom nog even een mooie slider om de adembenemede avond samen te vatten.


09:00

Programma dag drie

Vrijdag 25 augustus

Ajax won donderdagavond soeverein op bezoek bij Ludogorets. Het heenduel in de play-offs van de UEFA Europa League werd door de ploeg van Maurice Steijn met 1-4 gewonnen.

De Ajacieden werken de dag na de Europese overwinning nog een training af in Razgrad, alvorens de selectie weer terugkeert naar Nederland.

Lees hier alles terug over de wedstrijddag.


Er is iets mis gegaan, probeer het later nog eens.


Gerelateerde artikelen

Kudusglimlachhattrick1920

Lees hier alles terug over Ludogorets - Ajax

Ajax heeft zijn Europese wedstrijd van dit seizoen overtuigend gewonnen. Het werd in Razgrad 1-4 tegen Ludogorets. In dit liveblog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Bulgarije.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials

Kudusknuffelthumb1920

Highlights Ludogorets - Ajax | Kudus etaleert klasse

Ajax heeft donderdag zijn eerste Europese wedstrijd van het seizoen op soevereine wijze afgesloten. Aan de hand van Mohammed Kudus werd het 1-4 tegen Ludogorets. De Ghanees tekende voor drie goals. Kort voor rust was ook Brian Brobbey doeltreffend.

Tags

  • #UEL
  • #LUDAJA

Socials