Future Cup live te zien op ESPN

FC Logo 1280
FC Logo 1280

De Future Cup keert dit paasweekend na drie jaar afwezigheid terug op sportcomplex de Toekomst. Het internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen is live te volgen via ESPN. Alle samenvattingen zijn te bekijken via de Ajax App en Ajax.nl.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Gastheer Ajax, Juventus, Chelsea FC, RSC Anderlecht, Paris Saint-Germain, CF Pachuca, FC Nordsjælland en Borussia Mönchengladbach nemen deel aan de elfde editie van de Future Cup.

Het toernooi begint op zaterdag 8 april om 11:00 uur met de wedstrijden Anderlecht - FC Nordsjælland en Chelsea FC - Paris Saint-Germain. De finale van de Future Cup wordt maandagmiddag 10 april vanaf 16:00 uur afgewerkt.

Bekijk hier het volledige speelschema van de Future Cup. 

Gerelateerde artikelen

Future Cup 2018 900 2018 04 02 ABN AMRO FUTURE CUP 007

Special | Back to the Future Cup

De Future Cup keert komend weekend na drie jaar afwezigheid terug op sportcomplex de Toekomst. In aanloop naar de elfde editie van dit internationale jeugdtoernooi voor O17-elftallen is het tijd voor de mooiste momenten van de tien eerdere edities. In deze special komt alles over de historie van de Future Cup voorbij: van de eerste editie in 2010 tot en met de laatste in 2019, van de prestaties van de Ajax-talenten en die van de huidige wereldsterren die hebben meegedaan, plus bijzondere behind the scenes-momenten en natuurlijk de mooiste doelpunten.

Tags

  • #FutureCup

Socials

Setfordstill

Face the Future #4 | Tommy Setford

In de rubriek 'Face the Future' maken we kennis met een aantal spelers die komend weekend in actie zullen komen tijdens de Future Cup. In de vierde en laatste aflevering is het de beurt aan de enige linie die nog niet aan bod is gekomen: de keepers. We maken kennis met Tommy Setford.

Tags

  • #FutureCup
  • #AjaxO17

Socials