Lucas Ocampos terug naar Sevilla FC

Ocampos 1280
Ocampos 1280

Ajax, Sevilla FC en Lucas Ariel Ocampos hebben overeenstemming bereikt over de terugkeer van de speler naar de Spaanse club. De Argentijn kwam deze zomer op huurbasis over naar Amsterdam. De huurovereenkomst kende een looptijd van een seizoen, tot en met 30 juni 2023, met een optie tot koop. Aan die verbintenis komt nu tussentijds een einde.

Tags

  • #Ocampos

Socials

Ocampos (Quilmes, 11 juli 1994) speelde in de jeugd van River Plate alvorens hij in 2012 uit Zuid-Amerika vertrok. Voordat de Argentijns international in 2019 bij Sevilla FC tekende, speelde hij in Europa bij AC Milan, Genoa, Olympique Marseille en Monaco. Ocampos maakte op 3 september 2022 zijn debuut in Ajax 1 tijdens de wedstrijd Ajax – SC Cambuur (4-0). In totaal kwam hij zes keer in actie voor de hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

Lucas Ocampos 1280

Maak kennis met Lucas Ocampos: 'Ik geef altijd alles!'

Lucas Ocampos is Ajacied. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla. In het contract is een optie tot koop opgenomen. De Argentijn gaf direct na zijn presentatie een eerste interview als speler van Ajax.

Tags

  • #Ocampos

Socials

Rulli Header Arg 1280

Rulli negende Argentijn in Amsterdamse dienst

Met Gerónimo Rulli wordt het aantal Argentijnen dat ooit uitkwam voor Ajax verhoogd naar negen. Zijn voorgangers zijn samen een bont en succesvol gezelschap. Bekijk hoe het de eerste acht 'Argentijnen in Amsterdam' verging.

Tags

  • #Rulli

Socials

Gravenberch Scoort Feyenoord 1280

On This Day | Gravenberch goud waard in de Klassieker

'Ryan Gravenberch zoekt en vindt de treffer!' Een subliem moment van Ajax-middenvelder Gravenberch besliste op 17 januari 2021 de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. De Ajacied draaide zich knap vrij op de rand van het strafschopgebied, kapte, draaide en schoot de enige treffer tegen de touwen bij die editie van Ajax - Feyenoord. Met zijn goal schonk hij Erik ten Hag zijn honderdste overwinning als trainer van de Amsterdamse club.

Tags

  • #OnThisDay

Socials