Luister Ajax Vrouwen - Feyenoord via Ajax Radio

Vrouwen Radio
Vrouwen Radio

De Ajax Vrouwen spelen zaterdagmiddag de Klassieker tegen Feyenoord. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 16:30 uur. Kun jij het mooie affiche niet live zien? Via Ajax Radio blijf je de hele wedstrijd up-to-date. Waar je ook bent: thuis of onderweg.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De ploeg van Suzanne Bakker werkt voor de eerste keer in de historie een duel met Feyenoord af in de Johan Cruijff ArenA. Als echte Ajacied wil je natuurlijk geen seconde missen van deze wedstrijd. Dankzij onze commentatoren is de wedstrijd overal ter wereld te beluisteren.

Via Ajax Radio beleef je de wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken ondervind je geen hinder.

Ook in de app
Ajax Radio is te beluisteren via JUKE of de player op onze homepage. Je kunt ook in de Ajax App terecht. Ajax Vrouwen - Feyenoord begint om 16:30 uur. Vanaf enkele minuten voor de aftrap zitten onze verslaggevers voor jou klaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vrouwen Tour 1280

In beeld | Ajax Vrouwen verkennen voetbaltempel

De Ajax Vrouwen spelen zaterdag de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Het is de eerste keer dat deze wedstrijd tegen de dames van Feyenoord in de Amsterdamse voetbaltempel wordt gespeeld. Om die reden kregen de Ajax Vrouwen woensdag een speciale rondleiding door de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Sabajo Baalt 1280

Samenvatting FC Twente - Ajax Vrouwen

Na een goede eerste helft zijn de Ajax Vrouwen in de tweede helft toch tegen een nederlaag aangelopen tegen FC Twente: 2-1. Daarmee zit het KNVB Beker-avontuur er alweer op voor de Ajacieden. Lize Kop speelde nog wel een positieve rol door het stoppen van een penalty.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Doorn1280

Highlights PSV - Ajax Vrouwen | Zege in extremis

De Ajax Vrouwen hebben zondag in extremis de uitwedstrijd tegen PSV gewonnen. De Ajacieden trokken door een goal van Lisa Doorn in blessuretijd aan het langste eind in Eindhoven: 1-2. Door de driepunter blijft de ploeg van Suzanne Bakker in het spoor van FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials