Luister naar Ajax - Sparta via Ajax Radio

Radio1920
Radio1920

Ajax is bezig aan de thuiswedstrijd tegen Sparta. Kun je de wedstrijd niet bekijken? Schakel dan in bij Ajax Radio. Zo blijf je helemaal up-to-date, waar je ook bent.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Via Ajax Radio beleef je de wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken of onderbrekingen naar andere wedstrijden ondervind je geen hinder.

Ook in de app
Ajax Radio is te beluisteren via JUKE of de player op onze homepage. Je kunt ook in de Ajax App terecht. Vanaf enkele minuten voor de aftrap zitten onze verslaggevers voor jou klaar.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Gerelateerde artikelen

Bergwijn1920 (4)

Ajax komt in actie tegen Social Hate

Iedere maand ontvangen spelers en speelsters van Ajax meer dan 1500 haatberichten op sociale media. Maar helaas zijn zij niet de enige. Dit soort berichten maken deel uit van een groeiende trend die online miljoenen mensen raakt. Als oproep om social hate het zwijgen op te leggen speelt Ajax dit weekend met drie witte stippen op het shirt, in plaats van namen. De drie stippen staan internationaal symbool voor stilte. Maar ook voor het menu-icoon waarop je klikt om haatberichten en bijbehorende accounts te rapporteren.

Tags

  • #SilenceSocialHate

Socials

Brobbeyclosetrainingthumb1920

Brobbey in goede vorm: 'Veel blije gezichten in de kleedkamer'

Het gaat goed met Brian Brobbey. De Ajax-spits steekt in een blakende vorm de afgelopen weken. Tegen Olympique Marseille scoorde hij twee keer, tegen NEC gaf de aanvaller een assist en uit bij RKC pakte hij op slimme en vooral sterke wijze kostbare seconden voor Ajax. "Het gaat steeds beter, beter en beter. Dat probeer ik vast te houden."

Tags

  • #Brobbey

Socials