Luister Vitesse - Ajax via Ajax Radio

Hendersonheader
Hendersonheader

Ajax is bezig aan de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen. In Arnhem is Vitesse de tegenstander. Waar je ook bent: je kunt de wedstrijd uiteraard volgen via Ajax Radio. De enige plek waar je het duel volledig van begin tot het einde kan horen.

Tags

  • #VITAJA

Socials

Via Ajax Radio beleef je de wedstrijden van Ajax op een intense manier. Het commentaar is betrokken en van reclameblokken ondervind je geen hinder.

Ook in de app
Ajax Radio is te beluisteren via JUKE of de player op onze homepage. Je kunt ook in de Ajax App terecht. Vanaf enkele minuten voor de aftrap zitten onze verslaggevers voor jou klaar.

se

Gerelateerde artikelen

Bergwijnclosevitesse1920

Bergwijn: 'Het was een moeilijk seizoen'

Ajax heeft de laatste wedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. In Arnhem werd het 2-2 tegen Vitesse. Lees in ons liveblog terug hoe de wedstrijd verliep.

Tags

  • #VITAJA

Socials

Betterpreparedvitesse

Better Prepared | Vitesse - Ajax

Ajax gaat zondagmiddag in de laatste speelronde van de Eredivisie op bezoek bij Vitesse. Het uitduel begint om 14:30 uur in het GelreDome. In deze Better Prepared zetten we alle belangrijke feiten en cijfers op een rij.

Tags

  • #VITAJA

Socials

240517 Berghuis2

Berghuis over competitieslot: 'We moeten zondag genieten'

Ajax sluit zondagmiddag in Arnhem tegen Vitesse het Eredivisie-seizoen af. Steven Berghuis blikt vooruit op het competitieslot en gaat kort in op het behalen van de magische mijlpaal van vijfhonderd officiële wedstrijden in het betaald voetbal. "Ik had niet verwacht dat ik zoveel wedstrijden in het betaald voetbal zou spelen, gezien mijn lange tijd bij de amateurs."

Tags

  • #VITAJA

Socials