Makkelie aangesteld voor FC Utrecht - Ajax

Makkelie 1280
Makkelie 1280

Danny Makkelie fluit zondag de uitwedstrijd van Ajax bij FC Utrecht. De 39-jarige Zuid-Hollander is maandag door de KNVB aangesteld voor het duel in Stadion Galgenwaard.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Makkelie fluit deze voetbaljaargang voor het eerst een wedstrijd van Ajax. Vorig seizoen was hij regelmatig scheidsrechter bij wedstrijden van Ajax, hij leidde onder meer tweemaal de Klassieker tegen Feyenoord en de bekerfinale tegen PSV.

Makkelie wordt in Utrecht geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. De vierde official is Sander van der Eijk. Dennis Higler en Rens Bluemink fungeren als VAR en AVAR.

Gerelateerde artikelen

Misehouy

Jong Ajax glansrijk en frivool naar thuiszege op De Graafschap

Jong Ajax heeft maandag de eerste zege van het seizoen geboekt. De ploeg van John Heitinga was op de Toekomst knap en zeer overtuigend met 5-1 te sterk voor De Graafschap. Sontje Hansen maakte de eerste twee Amsterdamse treffers, waarna Gabriel Misehouy, Christian Rasmussen en Lorenzo Lucca in de tweede helft ook voor fraaie goals tekenden.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Steward 1280

Dit is hoe een werkdag van een Ajax-steward eruit ziet

Stewards bij Ajax zorgen ervoor dat alles tijdens een wedstrijd van Ajax 1 in goede banen wordt geleid. Ajax-host Aviv liep onlangs een dagje mee en ervaarde hoe een wedstrijddag van een steward er bij Ajax uitziet.

Tags

  • #Steward

Socials