Makkelie fluit zondag Ajax - Vitesse

Makkelie
Makkelie

De thuiswedstrijd tegen Vitesse is zondag in handen van Danny Makkelie. De arbiter is maandag door de KNVB aangesteld voor ons tweede competitieduel van dit seizoen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

De 38-jarige Makkelie floot vorig seizoen diverse wedstrijden van Ajax, waaronder tweemaal De Klassieker en ook PSV – Ajax. Afgelopen weekend was hij leidsman bij FC Groningen – FC Utrecht (0-0).

Hij wordt geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Jochem Kamphuis is de VAR. Het duel met de Arnhemmers begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Gerelateerde artikelen

Gravenberch1 (1)

Samenvatting FC Twente - Ajax

Ajax ging zondagmiddag in de tweede speelronde van de Eredivisie op bezoek bij FC Twente. De ploeg van Erik ten Hag had het lastig in Enschede en slikte in extremis de gelijkmaker van de thuisploeg: 1-1.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Daramy2

Ajax en FC Kopenhagen bereiken akkoord over Mohamed Daramy

Ajax en FC Kopenhagen hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Mohamed Daramy naar Ajax. Met de negentienjarige aanvaller, die op meerdere posities inzetbaar is, is nog geen formeel akkoord bereikt. De clubs kwamen een transfersom overeen waarbij Ajax € 12 miljoen betaalt aan FC Kopenhagen. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 13 miljoen.

Tags

  • #Daramy

Socials

Derdekitrensch

Nieuwe tenue in no time uitverkocht bij Ajax

Het nieuwe tenue, dat geïnspireerd is op het nummer ‘Three Little Birds’ van Bob Marley en waarin Ajax dit seizoen de Europese uitwedstrijden gaat spelen, is uitverkocht bij Ajax. Het zwarte shirt met rode, gele en groene accenten werd vrijdagochtend officieel door Ajax en adidas wereldwijd gelanceerd.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl