Ajax en FC Kopenhagen bereiken akkoord over Mohamed Daramy

Daramy2
Daramy2

Ajax en FC Kopenhagen hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Mohamed Daramy naar Ajax. Met de negentienjarige aanvaller, die op meerdere posities inzetbaar is, is nog geen formeel akkoord bereikt. De clubs kwamen een transfersom overeen waarbij Ajax € 12 miljoen betaalt aan FC Kopenhagen. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 13 miljoen.

Tags

  • #Daramy

Socials

Daramy werd op 7 januari 2002 geboren in Hvidovre, Denemarken en is Deens jeugdinternational. 

Gerelateerde artikelen

Derdekitrensch

Nieuwe tenue in no time uitverkocht bij Ajax

Het nieuwe tenue, dat geïnspireerd is op het nummer ‘Three Little Birds’ van Bob Marley en waarin Ajax dit seizoen de Europese uitwedstrijden gaat spelen, is uitverkocht bij Ajax. Het zwarte shirt met rode, gele en groene accenten werd vrijdagochtend officieel door Ajax en adidas wereldwijd gelanceerd.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Antonygoud

Antony: ‘Grootste verrassing was onthaal in ArenA’

Antony kende een bijzondere zomer. Hij was met Brazilië actief op de Olympische Spelen en pakte als eerste Ajacied ooit een gouden plek. De vleugelaanvaller is inmiddels alweer ruim een week terug in Amsterdam: alle reden voor David the Host om Antony op te zoeken en te vragen naar zijn ervaringen.

Tags

  • #Antony

Socials

INTERVIEW EDSON SYNC

Álvarez: 'Die reacties werken als brandstof voor me'

Edson Álvarez heeft zich na een moeizame start ontwikkeld tot een onmisbare kracht in het elftal van Ajax. Trainer Erik ten Hag wil de Mexicaan per se behouden voor komend seizoen, en ook fans reageren al maanden enthousiast op het optreden van Álvarez op het middenveld van de Amsterdammers.

Tags

  • #Álvarez

Socials