Manschot fluit eerste competitieduel

Manschot 1920
Manschot 1920

Jeroen Manschot is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2023/2024. De Amsterdammers spelen zaterdag om 20:00 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen Heracles Almelo.

Tags

  • #AJAHER

Socials

De arbiter wordt in Amsterdam bijgestaan door assistenten Rens Bluemink en Patrick Inia. Robin Hensgens is de vierde official en Edwin van de Graaf is de VAR van dienst.

De veertigjarige Manschot floot vorig seizoen vier Eredivisie-wedstrijden van Ajax. Het waren allemaal overwinningen buiten Amsterdam: Sparta – Ajax (0-1), RKC – Ajax (1-4), sc Heerenveen – Ajax (2-4) en FC Groningen – Ajax: 2-3.

Gerelateerde artikelen

Still Steven Bergwijn Captain

Bergwijn nieuwe aanvoerder: 'Het is een eer'

Steven Bergwijn is komend seizoen de aanvoerder van Ajax 1. Toen de trainer hem bij zich riep, had de aanvaller niet direct in de gaten wat er ging gebeuren. "Ik dacht: wat heb ik nu weer gedaan?"

Tags

  • #Bergwijn

Socials

Header Open Dag Rensch 1920

In beeld | Sfeervolle Open Dag in Johan Cruijff ArenA

Lachende kinderen, gevulde tribunes en veel Ajacieden op het veld: de mooie taferelen dinsdag tijdens de Open Dag in de Johan Cruijff ArenA. Van interviews met de trainer, de nieuwe aanvoerder en de Ajax Vrouwen tot enkele feestelijke optredens en een open training: alles kwam voorbij.

Tags

  • #OpenDag

Socials

Rugnummers

Dit zijn de rugnummers voor komend seizoen

Voor Ajax staat het seizoen op het punt van beginnen. De Ajacieden spelen zaterdag de eerste officiële wedstrijd van de voetbaljaargang 2023/2024, thuis tegen Heracles. Op dinsdagmiddag werden tijdens de Open Dag door trainer Maurice Steijn de rugnummers voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt.

Tags

  • #Rugnummers

Socials