Manschot fluit NEC – Ajax

Manschot 1420
Manschot 1420

Jeroen Manschot is zaterdag de scheidsrechter tijdens het uitduel met NEC. Hij wordt in Nijmegen geassisteerd door Rogier Honig en Rob van de Ven. Sander van der Eijk is de vierde official en Ingmar Oostrom is de VAR van dienst.

Tags

  • #NECAJA

Socials

De 39-jarige Manschot was dit seizoen drie keer eerder de leidsman tijdens een competitiewedstrijd van Ajax. Zo floot hij vorig jaar in september PEC Zwolle – Ajax (0-2) en in oktober Heracles – Ajax (0-0). De laatste wedstrijd waar Manschot de leiding had over een duel van de Amsterdammers was op 6 februari 2022. In de Johan Cruijff ArenA wonnen de Ajacieden met 3-0 van Heracles.

NEC – Ajax begint zaterdag om 16:30 uur.

Tags

  • #NECAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

1995 Vs Bayern

On This Day | Ajax walst over Bayern München heen

Op 19 april 1995 stond Ajax in de halve finale van de UEFA Champions League tegenover Bayern München. Na de 0-0 in Duitsland leverde het duel in het Olympisch Stadion een legendarische overwinning op. Dankzij doelpunten van Jari Litmanen (2), Finidi George, Ronald de Boer en Marc Overmars eindigde het in 5-2 voor de Amsterdammers. Ajax walste die avond naar de finale, waarin ruim een maand later de Europese titel werd veroverd.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Taylorwijst1280

Highlights Ajax – Heracles l Toegift van Taylor

Ajax zette zondagmiddag ook zijn vierde officiële wedstrijd na de winterstop in winst om. In de Johan Cruijff ArenA werd Heracles Almelo met 3-0 verslagen, mede door een goal van Kenneth Taylor. Het was voor de middenvelder zijn eerste treffer in Ajax 1 in de Eredivisie.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Hansen1280nw

Samenvatting FC Volendam – Jong Ajax

In november was de heenwedstrijd al doelpuntrijk (3-3) en zaterdag leverde de return ook het nodige stof tot napraten op. Jong Ajax kwam nog wel op voorsprong bij FC Volendam, maar ging uiteindelijk met 3-1 onderuit. De Ajacieden speelden meer dan een helft met tien man na een rode kaart voor Enric Llansana.

Tags

  • #JongAjax

Socials