Samenvatting FC Volendam – Jong Ajax

In november was de heenwedstrijd al doelpuntrijk (3-3) en zaterdag leverde de return ook het nodige stof tot napraten op. Jong Ajax kwam nog wel op voorsprong bij FC Volendam, maar ging uiteindelijk met 3-1 onderuit. De Ajacieden speelden meer dan een helft met tien man na een rode kaart voor Enric Llansana.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Fitzjim 880

Tiental Jong Ajax na rust onderuit bij FC Volendam

Jong Ajax is er niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij FC Volendam. De ploeg van trainer John Heitinga kwam nog wel snel op voorsprong door een goal van Christian Rasmussen, maar omdat Enric Llansana vlak voor rust na een rode kaart moest inrukken ging het in de tweede helft toch mis: 3-1.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Martha Thumb 880

Jong Ajax Uitgelicht | Ar'Jany Martha: 'Tegenstander passeren en iets creëren'

In 'Jong Ajax Uitgelicht' zetten we de sterren van de Toekomst letterlijk in de schijnwerpers. Aan de hand van diverse vragen leren we de selectie van Jong Ajax beter kennen. Welke oefening doen ze het liefst op de training? Met welke teamgenoot hebben ze de beste klik? Wat is hun ultieme voetbaldroom? In de eerste aflevering neemt Ar'Jany Martha plaats in de spotlights.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gortertoposs1280

Gorter na terugkeer onder de lat: 'Mijn hele leven al gekneusde vingers gehad'

Doelman Jay Gorter staat weer op het voetbalveld na een blessure aan zijn vinger. In het duel tussen Jong Ajax en TOP Oss maakte de goalie maandagavond zijn rentree. Hij raakte eind februari geblesseerd in de warming-up van de UEFA Champions League-wedstrijd tegen Benfica in Portugal en zat dus ruim een maand langs de kant.

Tags

  • #Gorter

Socials