Ajax brengt samen met adidas Originals culture wear collectie uit: Ajax Originals

Lijn Adidas Original 1280 Goed
Lijn Adidas Original 1280 Goed

Ajax Originals. De culture wear collectie van Ajax, voor het eerst in samenwerking met adidas Originals. Het oude logo in combinatie met het tijdloze wit-rood-wit.

Tags

  • #adidas

Socials

Ajacied is de identiteit van alle generaties, want Ajax is voetbal en voetbal is voor iedereen. Voor het eerst Ajax x adidas Originals: culture wear met het oude logo. Nu verkrijgbaar in de Ajax Fanshops.

Bestel de Ajax Originals collectie via Ajax.nl of bezoek een van onze officiƫle Fanshops bij de ArenA, of Kalverstraat.

Bestel hier

Gerelateerde artikelen

Header Shirt 1280

adidas en Daily Paper presenteren Ajax pre-match-collectie

Ajax, adidas en modemerk Daily Paper presenteren maandag de ‘pre-match’-collectie voor de regerend landskampioen, voor het seizoen 2022/2023. Rode draad in de collectie is een opvallende, op Oost-Afrikaans kralenwerk geïnspireerde print, in de Pan-Afrikaanse kleuren rood, zwart en groen. Met de collectie eren Ajax, adidas en Daily Paper multiculturalisme in Amsterdam, een stad die wereldwijd geroemd wordt om zijn diverse bevolking en zijn inclusieve karakter.

Tags

  • #adidas

Socials

Tadic Header

adidas slaat handen ineen met Daily Paper voor derde tenue Ajax

Ajax, adidas en het van origine Amsterdamse modemerk Daily Paper presenteren woensdag het derde tenue van Ajax, voor het seizoen 2022/2023. Het tenue is een eerbetoon aan de Amsterdamse straatvoetbalcultuur, de impact op de gemeenschapszin in Amsterdam en de gouden generatie. Op het overwegend gouden shirt zijn negen prominente Amsterdamse straatvoetbalpleintjes te zien als transparant zwart watermerk. Met de rood-zwarte baan en witte Ajax- en sponsorlogo’s komen de kleuren van de geliefde Amsterdamse vlag terug in het ontwerp. De baan is ook een verwijzing naar de rode baan van het kenmerkende Ajax-thuisshirt.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials