Mees Boes wint Richard Witschge Bokaal: 'Ik moest stoppen'

De Ajacieden van Ajax O11 streden voorafgaand aan de thuisduels van dit seizoen om de felbegeerde Richard Witschge Bokaal. Het was Mees Boes die het spits afbeet, tijdens Ajax - Heracles, en direct de hoogste score behaalde: 3.602 keer hooghouden. Reza ten Broek (2.140) en Gian Luca Inge (410) eindigden respectievelijk op plek twee en drie.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

O17header

Blik op de Toekomst | Grote thuiszeges voor O17 en O14

Hoewel het een rustige voetbalzaterdag was op sportcomplex de Toekomst, viel er voor verschillende Ajax-talenten genoeg te juichen. Zo boekten onder meer Ajax O17 en O14 ruime overwinningen op respectievelijk PEC Zwolle en Borussia Mönchengladbach. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Blik Op De Toekomst Thumb

Blik op de Toekomst | Teleurstelling bij Ajax O18

Het is de ploeg van Frank Peereboom zaterdag niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen tegen AZ O18. In het allesbeslissende finaleduel tussen de voorjaars- en najaarskampioen werd met 0-2 verloren. Verder wist de O13-2 wel overtuigend te winnen van Feyenoord. Daarnaast hield de rest van de onderbouw de volle buit ook in Amsterdam. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Richardwitschgetrofee1920

El Azhari wint Richard Witschge Bokaal: 'Hij is echt super zwaar'

Voorafgaand aan elk thuisduel van Ajax mag één jeugdspeler proberen de bal zo lang mogelijk hoog te houden. De prijzen van het seizoen 2022/2023 werden afgelopen zondag in de Johan Cruijff ArenA verdeeld. Ilias El Azhari, speler van Ajax O11, nam de grootste beker mee naar huis door de bal 3.464 keer hoog te houden. "Op dat moment denk je niet veel na."

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials