Tahirović: 'De groep heeft me goed opgenomen'

Ajax treft donderdagavond in de play-offs van de UEFA Europa League Ludogorets. Met nieuweling Benjamin Tahirović bespreken we zijn periode tot dusver in Amsterdam en blikken we vooruit op het duel met de Bulgaren. "Ik heb geloof in ons team en zie veel potentie."

Tags

  • #Tahirović

Socials

Gerelateerde artikelen

Tahirovic Uitshirt1920

Tahirović: 'Een heel grote stap in mijn carrière'

Benjamin Tahirović is Ajacied. De middenvelder signeerde woensdag een vijfjarige verbintenis in de Johan Cruijff ArenA. De twintigjarige controleur toonde zich gelukkig na de afronding van zijn transfer. Tahirović is ambitieus en wil zichzelf verder ontwikkelen. Maar de geboren Zweed staat ook te popelen om te schitteren voor de Ajax-fans.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Tahirovic 900

Welkom Benjamin! Maak kennis met Tahirović

Ajax’ nieuwste aanwinst Benjamin Tahirović was woensdag in de Johan Cruijff ArenA voor de afronding van zijn transfer. De middenvelder tekende in zijn nieuwe thuishaven een vijfjarig contract, tot en met 30 juni 2028. Bij zijn officieuze debuut in de ArenA legden we Tahirović een aantal vragen voor en vroegen hem naar zijn doel voor komend seizoen. Maak kennis met de nieuwbakken Ajacied, die Rome verruilde voor Amsterdam.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Tahirovic 1920 Still

Tahirović: 'We hebben vertrouwen in ons systeem'

Na afloop van het verloren duel met RSC Anderlecht stonden Davy Klaassen en aanwinst Benjamin Tahirović voor de camera. Ondanks de nederlaag heerst er vertrouwen bij de nieuweling. "We hebben de kwaliteit om heel erg goed te worden."

Tags

  • #PreSeason
  • #ANDAJA

Socials