Met deze spelers reist Ajax af naar Napels

Vertrek Timber 1280
Vertrek Timber 1280

Alfred Schreuder heeft de spelerslijst bekendgemaakt voor het treffen met Napoli. Er reizen 23 spelers mee naar Italië. Devyne Rensch ontbreekt in de selectie, de verdediger kampt met een blessure.

Tags

  • #UCL
  • #NAPAJA

Socials

Onder de groep Ajacieden bevindt zich ook Dusan Tadic. De aanvoerder ontving in de thuiswedstrijd tegen de Italianen een rode kaart. Tadic speelt niet in Napels maar reist wel mee met de groep. Jorge Sánchez was er niet bij tijdens het thuisduel met Napoli vanwege een knieblessure. De Mexicaan staat nu wel op de spelerslijst. Naast Rensch is ook Ahmetcan Kaplan afwezig vanwege een blessure.

De Ajacieden vertrekken dinsdag naar Napels. Dinsdagavond volgt er in Italië een persconferentie in aanloop naar het duel met Napoli.

Dit is de spelerslijst:
Maarten Stekelenburg
Jay Gorter
Remko Pasveer
Jurriën Timber
Calvin Bassey
Owen Wijndal
Daley Blind
Jorge Sánchez
Lisandro Magallán
Edson Álvarez
Davy Klaassen
Kenneth Taylor
Mohammed Kudus
Florian Grillitsch
Youri Regeer
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Lucas Ocampos
Lorenzo Lucca
Steven Berghuis
Francisco Conceição
Youri Baas

Gerelateerde artikelen

Schreudr1280

Liveblog | Veldinspectie en persconferentie in Napels

Ajax speelt woensdagavond vanaf 18:45 uur de vierde groepswedstrijd van de UEFA Champions League in Italië tegen Napoli. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit belangrijke duel.

Tags

  • #UCL
  • #NAPAJA

Socials

Schreuder1280

Volg hier nu de persconferentie voor Napoli - Ajax

In aanloop naar Napoli - Ajax nemen Alfred Schreuder en Steven Bergwijn dinsdagavond plaats achter de microfoon voor een persconferentie. Het persmoment in Stadio Diego Armando Maradona begint om 20:15 uur en is live te volgen via Ajax.nl en de Ajax App.

Tags

  • #UCL
  • #NAPAJA

Socials