Mini-Klassieker Ajax O18 zaterdag live te zien

O18 1920
O18 1920

Ajax O18 speelt zaterdagmiddag de mini-Klassieker tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Het duel met de Rotterdammers wordt vanaf 14:30 uur afgewerkt op sportcomplex de Toekomst en is live te zien via de Ajax App, Ajax.nl, ons YouTube-kanaal en op TikTok.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

De ploeg van Frank Peereboom behaalde dit seizoen uit de eerste vijf competitiewedstrijden elf punten. Drie duels eindigde in een overwinning, terwijl Ajax O18 ook tweemaal gelijkspeelde. De Ajacieden staan hiermee op plek drie op de ranglijst. Tegenstander Feyenoord staat met zes punten uit vijf wedstrijden op plek vijf.

Gerelateerde artikelen

PJ 19 10 1920

Programma jeugd: O18 speelt mini-Klassieker, O17 naar PSV

Het is de week van de herfstvakantie en dat is ook te merken aan het aantal wedstrijden zaterdag op de Toekomst. De jongste jeugd speelt enkele toernooien op andere velden. Het affiche van de dag is wel de mini-Klassieker. Om half drie speelt Ajax O18 het topduel met de rivaal uit Rotterdam.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

O17 BOT 1920

Blik op de Toekomst | Veel goals en spektakel

Een zaterdag met slechts drie thuiswedstrijden en voornamelijk uitduels stond er op het programma voor de Ajax-jeugd. Zo won de O10 twee keer, verloor de O15 bij AZ en speelde de O17 spectaculair met 4-4-gelijk. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Header BOT 1920

Blik op de Toekomst | Thuiszeges O14 en O18

Volop thuiswedstrijden voor de Ajax-jeugd. Zo wonnen de O14 en O18 van FC Utrecht en verloor het Ajax Vrouwen Talententeam de topper. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials