Mislintat over vertrek Tadic: 'We raken een persoonlijkheid kwijt'

Directeur voetbalzaken Sven Mislintat kijkt met dubbele gevoelens naar het vertrek van Dusan Tadic bij Ajax. "In alle jaren dat hij hier speelde, was hij onderdeel van het succes. Dat hij weggaat is niet prettig. Maar Dusan verdient het respect van onze club. Gezien zijn leeftijd begreep ik zijn verzoek. Ook vanwege de manier waarop hij zijn gevoelens uitte, is het de juiste keuze om hem vrijheid te geven. "

Tags

  • #Mislintat
  • #Tadic

Socials

Gerelateerde artikelen

AJAX Transfer Tadic 1920X1080

Dusan Tadic vertrekt bij Ajax

Dusan Tadic vertrekt per direct bij Ajax. De club heeft meegewerkt aan het verzoek van de speler om de lopende arbeidsovereenkomst te ontbinden. Het contract van de Serviër liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2024, maar eindigt nu per direct.

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadicinterview1920

Tadic kijkt terug op vijf schitterende jaren bij Ajax: 'De mooiste van allemaal'

Dusan Tadic vond het een grote eer om voor Ajax te spelen. Samen met de club bouwde hij aan succesvolle jaren in Nederland en veroverden ze de voetbalharten in Europa na een briljante campagne in de UEFA Champions League in seizoen 2018/2019. Maar aan het avontuur van de Serviër in Amsterdam komt voor dit moment een eind. "Ik wil dat men mij herinnert als iemand die Ajax heeft teruggebracht naar waar het hoort."

Tags

  • #Tadic

Socials

Tadic Header Statts

Tadic | Ajax-icoon voor altijd

241 wedstrijden, 105 goals en 112 assists: Dusan Tadic verlaat Ajax met waanzinnige statistieken na vijf seizoenen. De 34-jarige Serviër won in Amsterdam drie landstitels, twee KNVB Bekers en één Johan Cruijff Schaal. De aanvoerder was sinds zijn komst in 2018 een van de grondleggers van de opmars van Ajax en de prachtige successen die volgden.

Tags

  • #Tadic

Socials