Mohamed Daramy op huurbasis naar FC Kopenhagen

Daramy 1420
Daramy 1420

Ajax, Mohamed Daramy en FC Kopenhagen hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de speler aan de Deense club. De verhuur is per direct en heeft een looptijd van één seizoen, tot en met 30 juni 2023. Het contract van de twintigjarige aanvaller bij Ajax loopt nog tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #Daramy

Socials

Daramy werd op 7 januari 2002 geboren in Hvidovre, Denemarken en kwam in augustus vorig jaar over van de club waar hij nu op huurbasis voor gaat spelen. De Deens international debuteerde op 11 september 2021 voor het eerste elftal van Ajax tijdens de wedstrijd PEC Zwolle – Ajax (0-2). Hij speelde tot dusver zestien wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax, waarin hij drie keer wist te scoren.

Gerelateerde artikelen

Daramy Kudus 20 Sec 880

20 second countdown #5 | Daramy 🆚 Kudus | 'I am the real Mo!'

In 20 second countdown gaan twee Ajacieden de strijd met elkaar aan. De regels zijn simpel. Elke speler heeft twintig seconden op de klok staan. Heb je een antwoord gegeven, dan tikt de tijd van de tegenstander weg, tot het volgende antwoord. In deze vijfde aflevering zien we Mohamed Daramy en Mohammed Kudus.

Tags

  • #Daramy
  • #Kudus

Socials

Daramystill1280

Zo kijkt Daramy terug op zijn eerste maanden in Amsterdam: 'Leer veel van Dusan en Nico'

Mohamed Daramy speelt inmiddels iets meer dan een half jaar bij Ajax. De Deen moet tot nu toe vooral genoegen nemen met een plek op de bank, maar toch heeft hij het in Amsterdam naar zijn zin. We spreken hem over zijn eerste maanden in het rood-wit, over zijn teamgenoten, zijn ervaringen in de UEFA Champions League én over de stad Amsterdam.

Tags

  • #Daramy

Socials

Daramy1280

Daramy: 'Ik voel me al helemaal thuis hier'

Mohamed Daramy heeft zijn eerste maand in Amsterdam erop zitten. Tijd om terug te kijken met de Deen op zijn eerste UEFA Champions League-ervaring, zijn eerste minuten in het rood-wit en zijn eerste doelpunt.

Tags

  • #Daramy

Socials