Oefenduel Ajax – Shakhtar Donetsk hier live te zien

De tweede oefenwedstrijd tussen Ajax en Shakhtar Donetsk was woensdag live te zien. Het is 3-0 geworden voor Ajax dankzij goals van Tristan Gooijer en Naci Ünüvar (2).

Tags

  • #AJASHA

Socials

De wedstrijd tussen beide ploegen is één dag na de speciale oefenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tussen Ajax en Shakhtar Donetsk (3-1). De gehele opbrengst van die wedstrijd kwam ten goede aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne.

Ajax start met de volgende elf namen aan de aftrap:

Gerelateerde artikelen

Tadic 1280

Highlights Ajax - Shakhtar Donetsk | Positieve avond in de Johan Cruijff ArenA

Ajax speelde dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA tegen Shakhtar Donetsk uit Oekraïne. De gehele opbrengst van het oefenduel kwam ten goede aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne. Uiteindelijk won Ajax het duel met 3-1 dankzij treffers van Dusan Tadic, Steven Berghuis en Mohammed Kudus.

Tags

  • #AJASHA

Socials

Header Verslag Berghuis 880

Verslag | Ajax met winst in generale richting Johan Cruijff Schaal

Ajax won dinsdagavond het laatste oefenduel van de voorbereiding met 3-1. Tegenstander was het Oekraïense Shakhtar Donetsk. Het was niet zomaar een testwedstrijd, want de gehele opbrengst kwam ten goede aan diverse projecten en instanties die hulp bieden aan Oekraïense vluchtelingen en hulpprojecten in Oekraïne.

Tags

  • #AJASHA

Socials