Seizoenkaarten uitverkocht, interesselijst geopend

Vollearena1920
Vollearena1920

De afgelopen periode hebben ruim 42.000 Ajacieden hun seizoenkaarten verlengd. Dat maakt ons als club erg trots. Het betekent wel dat er voor aankomend seizoen geen nieuwe seizoenkaarten worden verkocht.

Tags

  • #Seizoenkaarten

Socials

Omdat de stadioncapaciteit groter is dan het aantal seizoenkaarten dat wordt verstrekt, blijft er net zoals eerdere jaren een deel beschikbaar voor de losse verkoop. Het blijft ook mogelijk om via de resale een kaartje te bemachtigen. Daardoor geven we zoveel mogelijk Ajacieden de mogelijkheid om wedstrijden bij te wonen.

Heb jij geen seizoenkaart, maar wil je toch graag naar Ajax? Schrijf je dan in voor de interesselijst. Via die weg houden we je op de hoogte van onder andere de losse verkoop, de resale-mogelijkheden of een mogelijke toekomstige seizoenkaartverkoop.

Meer informatie over de losse verkoop volgt in juli.

Gerelateerde artikelen

Gras1920

Gras in Johan Cruijff ArenA beste van Nederland

Het gras in de Johan Cruijff ArenA is uitgeroepen tot beste grasmat van het seizoen 2022/2023 in Nederland. Aan het begin van dit seizoen volgden wij het grasteam op de voet bij het leggen van de prijswinnende voetbalondergrond. Kijk hier de reconstructie terug.

Tags

  • #JohanCruijffArenA

Socials

JOGG1

Ajax onderscheiden voor gezonde sportomgeving op de Toekomst

Ajax heeft vier JOGG-Teamfit topprestatiebadges ontvangen vanwege het realiseren van een gezonde omgeving op sportcomplex de Toekomst. Het gaat om twee badges voor gezonde voeding, een voor een rookvrij sportterrein en een voor een verantwoord alcoholbeleid.

Tags

  • #DeToekomst

Socials

Vermaelenlach1920

Vermaelen: 'Ajax was een enorme leerschool'

Thomas Vermaelen speelde zes seizoenen in het eerste elftal van Ajax. Hij maakte op 15 februari 2004, exact twintig jaar geleden, zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht. Na gevoetbald te hebben in Engeland, Italië, Spanje en Japan verblijft de verdediger nu in Londen met zijn gezin. Wij zochten hem een tijdje geleden op. "Ajax en Arsenal waren als kind mijn favoriete teams. Het is wel toevallig dat je dan ook bij die clubs terecht komt."

Tags

  • #Vermaelen

Socials