Oefenwedstrijd tegen Sint-Truidense V.V. vervroegd

Godtsheader
Godtsheader

De oefenwedstrijd van Ajax tegen Sint-Truidense V.V. van vanavond is met een halfuur vervroegd. De wedstrijd begint nu om 18:00 uur in plaats van 18:30 uur. In het hele land geldt aan het eind van deze dag code oranje vanwege de kans op hevige onweersbuien en zware windstoten.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJASTVV

Socials

De oefenwedstrijd tegen Sint-Truidense V.V. wordt dinsdagavond live uitgezonden via Ajax.nl, in de Ajax App en op YouTube. De wedstrijd begint om 18:00 uur en is alleen buiten Nederland te zien. De oefenpot is naast ons land ook niet te zien in onder andere Portugal, Serviƫ en Kroatiƫ.

Ziggo Sport
Binnen Nederland is het duel exclusief op Ziggo Sport te volgen. Voor Ziggo-klanten op kanaal 14, en niet Ziggo-klanten kunnen de wedstrijden gratis zien op Ziggo Sport Free. Meld je daarvoor nu al aan op www.ziggo.nl/uefa.

Houd ons liveblog in de gaten voor het laatste nieuws met betrekking tot deze wedstrijd en de mogelijke ontwikkelingen op het gebied van de weersverwachting.

Gerelateerde artikelen

Janseinterview

Janse: 'Trainer zit er behoorlijk kort op deze voorbereiding'

Dies Janse en Branco van den Boomen kijken met gemengde gevoelens terug op het eerste oefenduel van Ajax in de voorbereiding. Het tweetal baalt van de 0-1-nederlaag tegen PEC Zwolle, maar ziet voldoende aanknopingspunten. "Het gaat er nu voornamelijk om dat we de filosofie van de trainer erin slijpen."

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAPEC

Socials

HL Ajax PEC

Samenvatting Ajax – PEC Zwolle | Eerste oefenduel

Ajax heeft vrijdagmiddag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Op sportcomplex de Toekomst eindigde de ontmoeting met PEC Zwolle in een 0-1-nederlaag door een doelpunt van Anthony Fontana.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJAPEC

Socials