Onana terug op trainingsveld

Thumbandre
Thumbandre

Andre Onana heeft maandag de training hervat. De Kameroense goalie werkte op sportcomplex de Toekomst zijn eerste sessie af bij de club sinds hij werd geschorst.

Tags

  • #Onana

Socials

Onana is momenteel geschorst als gevolg van een dopingovertreding. De schorsing eindigt op 4 november 2021. Conform vast gebruik en zoals verwoord in de uitspraak van het internationaal sporttribunaal (CAS) mag Onana twee maanden eerder zijn trainingsactiviteiten bij Ajax hervatten.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars deelde Onana namens de club eerder mee dat hij vanaf 4 september welkom was om bij Ajax te trainen. Maandag was de aftrap daarvan. Het zal in eerste instantie gaan om keeperstraining en groepstraining bij Jong Ajax.

Tags

  • #Onana

Socials

Gerelateerde artikelen

Onana1280

Andre Onana kan training hervatten bij Ajax

De schorsing van Andre Onana als gevolg van een dopingovertreding eindigt 4 november 2021. Conform vast gebruik en zoals verwoord in de uitspraak van het internationaal sporttribunaal (CAS) mag Onana twee maanden eerder, vanaf zaterdag 4 september, zijn trainingsactiviteiten bij Ajax hervatten. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft hem namens de club meegedeeld dat hij vanaf die datum welkom is om bij Ajax te trainen. Dat zal in eerste instantie gaan om keeperstraining en groepstraining bij Jong Ajax.

Tags

  • #Onana

Socials

Onanacaszaak

Update CAS-zaak Andre Onana

Andre Onana heeft woensdagochtend tijdens een vier uur durende online zitting zijn verhaal kunnen doen tegenover drie arbiters van het Court of Arbitration for Sport (CAS). De doelman is daarbij bijgestaan door zijn advocaten en door Ajax.

Tags

  • #Onana

Socials

Onanahera

Internationaal sporttribunaal CAS verkort schorsing Andre Onana

Het internationaal sporttribunaal CAS heeft in hoger beroep uitspraak gedaan in de zaak van Andre Onana tegen de UEFA. Eerder werd de doelman door het tuchtorgaan van de Europese voetbalbond een schorsing van twaalf maanden opgelegd, vanwege de vaststelling van een dopingovertreding. Het CAS heeft nu in hoger beroep bepaald dat de schorsing wordt verkort tot negen maanden.

Tags

  • #Onana

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl