Onana wint ook tweede Afrika Cup-duel met Kameroen

Onana1280kameroen
Onana1280kameroen

Andre Onana is met Kameroen na twee duels nog ongeslagen in de Afrika Cup. Na de 2-1-overwinning van afgelopen zondag tegen Burkina Faso won de doelman donderdag met zijn land van Ethiopië. In het Stade Olembe werd het 4-1.

Tags

  • #Interlands

Socials

De Ajax-keeper werd tegen Ethiopiƫ al vroeg in de wedstrijd gepasseerd. Na vier minuten maakte Dawa Hotessa de openingsgoal. Nog voor er tien minuten waren gespeeld maakte Karl Toko Ekambi namens Kameroen gelijk.

Daarna waren De Ontembare Leeuwen los en liepen ze uit naar een 4-1-overwinning. In de slotfase kreeg Onana nog wel een gele kaart. Dankzij de zes punten uit twee duels is Kameroen nu al zeker van de volgende ronde van de Afrika Cup.

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Onana1280 Africacup

Onana start Afrika Cup met overwinning

Andre Onana heeft in de openingswedstrijd van de Afrika Cup direct drie punten gepakt met Kameroen. In het Stade Olembe waren De Ontembare Leeuwen met 2-1 te sterk voor Burkina Faso. Onana speelde de volle negentig minuten.

Tags

  • #Interlands
  • #Onana

Socials

Finidi Kanu 1280

Top 10 Goals | Afrikanen in het Ajax-shirt

Hoewel Ajax pas dit weekend weer in actie komt, is de Afrika Cup al in volle gang. Aan deze editie doen Sébastien Haller en Andre Onana mee, maar in het verleden zijn er veel meer Ajacieden actief geweest in de Afrika Cup. Hoog tijd om te kijken naar de mooiste doelpunten van Afrikanen in het shirt van Ajax.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Luister live naar SC Cambuur - Ajax