Onana wint ook tweede Afrika Cup-duel met Kameroen

Onana1280kameroen

Andre Onana is met Kameroen na twee duels nog ongeslagen in de Afrika Cup. Na de 2-1-overwinning van afgelopen zondag tegen Burkina Faso won de doelman donderdag met zijn land van Ethiopië. In het Stade Olembe werd het 4-1.

• #Interlands

De Ajax-keeper werd tegen Ethiopiƫ al vroeg in de wedstrijd gepasseerd. Na vier minuten maakte Dawa Hotessa de openingsgoal. Nog voor er tien minuten waren gespeeld maakte Karl Toko Ekambi namens Kameroen gelijk.

Daarna waren De Ontembare Leeuwen los en liepen ze uit naar een 4-1-overwinning. In de slotfase kreeg Onana nog wel een gele kaart. Dankzij de zes punten uit twee duels is Kameroen nu al zeker van de volgende ronde van de Afrika Cup.