Only Friends: Ajax tegen FC Barcelona

Een schitterende dag voor Only Friends. Er stond een vriendschappelijke wedstrijd op het programma tegen het Spaanse FC Barcelona op het eigen sportcentrum. Aviv Levy nam een kijkje en dat zorgde voor hele mooie beelden. "Ik ben wel een beetje zenuwachtig."

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Gerelateerde artikelen

Goalgetters1920

Goalgetters | Sterre helpt een handje bij de Ajax Only Friends talentendag

Goalgetters is een serie waarbij we jongeren helpen om hun voetbaldoel waar te maken. En waar we werken aan gelijke kansen voor iedereen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO in samenwerking met de Ajax Vrouwen. In deze aflevering wil de tienjarige Sterre graag mensen met een beperking laten sporten. "Mijn neefje is gehandicapt. Ik voetbal graag met hem. Hij heeft daar veel plezier in en dat vind ik leuk om te zien."

Tags

  • #Goalgetters

Socials

Pasveer1280 (2)

Talentendag Ajax Only Friends: 'We maken verschil'

Begin deze week stond de jaarlijkse talentendag voor Ajax Only Friends op het programma. Een groep kinderen en volwassenen met een beperking kwamen langs op sportcomplex de Toekomst om hun skills te showen aan onder meer John Heitinga, Remko Pasveer, Jorrel Hato, Eshly Bakker en Tommy Setford. En dat mondde uit in een prachtige middag.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials

Pasveer OF Thumb

Talentendag Ajax Only Friends groot succes: 'Voor deze kinderen doe je alles'

Eerder deze week stond de talentendag voor Ajax Only Friends op het programma. 75 kinderen met een beperking kwamen met de Ajax-bus richting de Toekomst, om hun talent te laten zien. Onder toeziend oog van Remko Pasveer, Edwin van der Sar, Heini Otto en John Heitinga werkten zij een reeks oefeningen af, wat uitmondde in een feestelijke middag.

Tags

  • #OnlyFriends

Socials