Ontspannen en gevarieerde 'day-after' voor Ajax O19

Lachen Training Ajax O19
Lachen Training Ajax O19

Ajax O19 heeft een relaxte 'day-after' achter de rug. De talentvolle ploeg van John Heitinga bereikte dinsdag de halve finale van de UEFA Youth League door FC Midtjylland in de kwartfinale met 1-3 te verslaan. De woensdag in Nyon stond in het teken van trainen, rusten en een rondleiding door het hoofdkwartier van de UEFA. Dat deden de Ajacieden onder toeziend oog van onze fotograaf.

Tags

  • #AjaxO19
  • #UYL

Socials

De dag begon met een oefensessie van een uur. Met de lach nog op het gezicht stond de training vooral in het teken van herstel (?) na de gewonnen wedstrijd tegen FC Midtjylland.

Na een lunch en een paar uurtjes uitrusten volgde de nabespreking onder leiding van coach Heitinga. Daarna volgde nog een middag van ontspanning. Rond 16.30 uur kreeg de spelersgroep een rondleiding door het hoofdkwartier van de UEFA in Nyon. Ook volgde een presentatie van de Europese voetbalbond, voornamelijk gebaseerd op de aanpak en bestrijding van doping en matchfixing.


Afsluitend werd door een aantal spelers nog van de gelegenheid gebruik gemaakt om met de 'cup met de grote oren' te poseren.

De dag werd afgesloten met een diner in een lokale pizzeria en het gezamenlijk kijken van de halve finale van de Champions League tussen Bayern München en Olympique Lyon.

Tags

  • #AjaxO19
  • #UYL

Socials

Gerelateerde artikelen

Rasmussenraak

Highlights Ajax O19 - FC Midtjylland O19

Ajax won op fraaie wijze de wedstrijd in de kwartfinale van de UEFA Youth League van FC Midtjylland. De hoogtepunten van de 3-1 overwinning zie je hieronder.

Tags

  • #UYL

Socials

Hansengoal

Geduldig Ajax O19 legt FC Midtjylland met briljante goals over de knie

Ajax O19 heeft de halve finale bereikt van de UEFA Youth League. De ploeg van John Heitinga won in Nyon met 1-3 van FC Midtjylland O19. Het is de 1e keer in de clubhistorie dat Ajax zich plaatst voor de laatste 4 in het jeugdequivalent van de Champions League. De Amsterdammers nemen het zaterdag in de halve eindstrijd op tegen de winnaar van Dinamo Zagreb – Benfica.

Tags

  • #UYL

Socials

Kasanwirjo1

Kasanwirjo: 'Ik denk dat we een goede kans maken om de Youth League te winnen'

Na een onderbreking van 5 maanden gaat dinsdag de UEFA Youth League weer van start. Ajax O19 neemt het in de kwartfinale op tegen het Deense FC Midtjylland. Een belangrijk kracht in het team van John Heitinga is Neraysho Kasanwirjo. De jonge verdediger blikt vooruit op het komende duel en vertelt onder andere hoe hij zich is blijven ontwikkelen tijdens de periode zonder voetbal.

Tags

  • #UYL

Socials