Partnership Ajax, BMW en Van Poelgeest ingegaan

BMW Header 1920
BMW Header 1920

Het eerder aangekondigde partnership tussen Ajax, BMW en Van Poelgeest is op 1 juli jl. ingegaan. BMW is vanaf seizoen 2023/2024 voor ten minste vier jaar Official Sponsor en Official Automotive Partner van Ajax. Spelers, staf en de Ajax-medewerkers die BMW gaan rijden hebben vandaag hun nieuwe auto opgehaald bij BMW Van Poelgeest in Amsterdam.

Tags

  • #BMW
  • #VanPoelgeest

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Met BMW hebben we een gerenommeerde internationale partner, met Van Poelgeest hebben we een lokale partner waarmee de juiste service gegeven kan worden. Het ingaan van dit partnership is ook het moment dat ons mobiliteitsbeleid wordt aangepast. Zo stimuleren en faciliteren we hybride of elektrisch rijden en komt er meer flexibiliteit voor medewerkers."

Harry Baltus, directeur BMW Van Poelgeest: "Wij zijn als Amsterdams bedrijf méér dan trots om onze naam te verbinden aan Ajax. Ajax heeft altijd de ambitie om te winnen, is een toonaangevende club met een rijke historie en gericht op de toekomst. BMW en Van Poelgeest hebben ook een rijke historie en zijn gericht op de beste mobiliteit van vandaag en morgen. Wij kijken er naar uit om alle Ajacieden plezierige kilometers te bieden."

Gerelateerde artikelen

Padellers Header 1920

Ajax sluit partnership met The Padellers

Ajax en The Padellers hebben een partnership gesloten. The Padellers is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2025 Official Sponsor en Official Padel Partner van Ajax. De samenwerking omhelst onder andere de aanleg van een padelbaan op De Nieuwe Toekomst, activiteiten gericht op de zakelijke markt en de inzet van de krachtige kanalen en (oud-)spelers van Ajax om The Padellers nog verder op de kaart te zetten.

Tags

  • #ThePadellers

Socials

Nouryon Ajax Beeld

Ajax en Nouryon verlengen partnership tot en met 2026

Ajax en Nouryon hebben de in 2020 aangegane overeenkomst met drie jaar verlengd. Nouryon, een internationaal opererende bedrijf in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, blijft tot en met minimaal 2026 Official Supplier.

Tags

  • #Nouryon

Socials