Live persconferentie met John van 't Schip en Devyne Rensch

John van 't Schip en Devyne Rensch blikken op dit moment vooruit op het thuisduel met AEK Athene. Het persmoment in de Johan Cruijff ArenA is live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #UEL
  • #AJAAEK

Socials

Ajax staat met twee punten na vijf groepswedstrijden op plek vier in groep B. Ondanks dat de Ajacieden uitgeschakeld zijn in de UEFA Europa League, hebben de Amsterdammers nog altijd de mogelijkheid om te overwinteren in Europa. Bij winst op AEK Athene is de ploeg van Van 't Schip na de winter actief in de UEFA Conference League.

Ajax - AEK Athene begint donderdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Reunie 1920

Litmanen op Ajax-reünie: 'Ik heb hem vijftien jaar niet meer gezien'

Na een paar jaar afwezigheid vond er eindelijk weer een Ajax-reünie plaats. Tijdens het thuisduel met Sparta waren tientallen Ajax-coryfeeën aanwezig zoals Sjaak Swart, Heinz Stuy, Jari Litmanen, Sunday Oliseh en Ray Clarke. De Ajacieden begroetten elkaar met een glimlach en een knuffel. "Zonder deze mensen zou Ajax niet zijn wat het vandaag is."

Tags

  • #Ajaxreünie

Socials

231212 Interview Schip SITE

Van 't Schip over AEK Athene-thuis: 'Alleen winst telt'

Ajax maakt zich klaar voor de laatste groepswedstrijd in de UEFA Europa League tegen AEK Athene. Het thuisduel met de Grieken moet gewonnen worden om na de winterstop actief te zijn in de Conference League. Trainer John van 't Schip heeft zijn ploeg op scherp gezet. "Het is voor Ajax en de ontwikkeling van de ploeg belangrijk dat we doorgaan."

Tags

  • #UEL
  • #AJAAEK

Socials

Amo1920

Amourricho over rentree: 'Mooi dat ik mezelf weer mag laten zien'

Jong Ajax won maandagavond op sportcomplex de Toekomst met 2-1 van Jong FC Utrecht. Amourricho van Axel Dongen, die na langdurig blessureleed zijn rentree maakte, en Tom de Graaff keken na afloop met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd. "Het viel allemaal goed gelukkig."

Tags

  • #JongAjax

Socials