Persconferentie Ajax Vrouwen richting AS Roma maandag live te zien

Bakker Persco 1920
Bakker Persco 1920

In aanloop naar het laatste groepsduel in de UEFA Women's Champions League van de Ajax Vrouwen met AS Roma wordt er maandag een persconferentie gehouden. Het persmoment met Suzanne Bakker en Tiny Hoekstra begint om 16:00 uur en is live te volgen op Ajax.nl, in de Ajax App en op ons YouTube-kanaal.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Het duel in de Johan Cruijff ArenA wordt dinsdagavond om 21:00 uur gespeeld. Bij een overwinning plaatsen de Ajax Vrouwen zich voor de kwartfinale van de Champions League.

Wil jij er dinsdagavond bij zijn? Koop hier je kaarten.

Gerelateerde artikelen

Header2

Samenvatting Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard

De Ajax Vrouwen zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd om op sportcomplex de Toekomst te winnen van Fortuna Sittard. De ploeg van Suzanne Bakker speelde met 1-1-gelijk. Lotte Keukelaar was trefzeker voor de Amsterdammers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

HL1920

Samenvatting Paris Saint-Germain – Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond de vijfde groepswedstrijd in de UEFA Women's Champions League verloren. Op bezoek bij Paris Saint-Germain gingen de Ajacieden van Suzanne Bakker met 3-1 onderuit. De Amsterdammers moesten daardoor de koppositie afstaan aan de Fransen en gaan als nummer twee van poule C de afsluitende groepswedstrijd in.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials