Persconferentie in aanloop naar PSV

Alfred Schreuder schoof vrijdagmiddag aan voor de persconferentie in aanloop naar de topper van zondag tegen PSV. Het persmoment met de Ajax-trainer was live te volgen op Ajax.nl en in de Ajax App.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

De persconferentie was ook live te volgen op ons YouTube-kanaal en later terug te kijken op onze site.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Gerelateerde artikelen

Better Prepared 1280

Better Prepared | Dit moet jij weten over de 133e wedstrijd tegen PSV

De topper tegen PSV komt eraan. In deze Better Prepared praten wij je helemaal bij over het belangrijke duel met de Eindhovenaren. Daarnaast lichten we, na elf competitiewedstrijden, enkele opvallende Ajax-statistieken uit en peilen we de verwachtingen bij de fans voor de topper.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Tadic UEL 1280

De mogelijke tegenstanders van Ajax in de UEFA Europa League

Het Europese avontuur van Ajax gaat na de winterstop verder in de UEFA Europa League. De ploeg van Alfred Schreuder eindigde op plek drie in de UEFA Champions League en speelt in februari een tussenronde tegen een nummer twee uit de Europa League. Wie dat kunnen zijn, lees je hieronder.

Tags

  • #UEL

Socials

Makkelie 900 2019 09 22 PSV Ajax 290

Makkelie fluit competitietopper tegen PSV

Danny Makkelie heeft zondag de leiding in de Eredivisie-topper tegen PSV. De leidsman wordt in de Johan Cruijff ArenA terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Jochem Kamphuis is de vierde official.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl