Persconferentie in aanloop naar Vitesse vanaf 15:45 uur live te zien

John van 't Schip laat vrijdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA zijn licht schijnen op de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het persmoment begint om 15:45 uur en is live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #ajavit

Socials

Vitesse-thuis is de eerste wedstrijd voor de Ajacieden na de interlandbreak. Het treffen met de hekkensluiter van de Eredivisie begint om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Rensch23 11 (1)

In beeld | Ajax werkt toe naar treffen met Vitesse

Ajax-trainer John van ’t Schip beschikt weer over een grote selectie. De laatste internationals zijn inmiddels weer teruggekeerd van hun interlandverplichtingen. Met een gretige groep bereidde de trainer zich donderdag voor op de naderende thuiswedstrijd tegen Vitesse. Zaterdag zijn de Ajacieden vanaf 21:00 uur gastheren voor de club uit Arnhem.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Berghuistaylor1920

Training Day | Ajax richt focus op Vitesse

Nadat de laatste interlands zijn gespeeld, is het weer tijd voor clubvoetbal. Ajax richt zich volledig op de komende competitiewedstrijd tegen Vitesse. De clash met de Arnhemmers wordt zaterdag vanaf 21:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. In voorbereiding op de hervatting van de Eredivisie trainde de selectie van John van ’t Schip donderdagmiddag op sportcomplex de Toekomst. In deze Training Day zie je meer over de voorbereiding op het duel met Vitesse.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: Vitesse & Marseille

We blikken in de veertiende aflevering vooruit op Ajax - Vitesse met onder andere coach John van ‘t Schip. Daarnaast bereiden we je alvast voor op Olympique Marseille-uit, want donderdagavond strijdt Ajax om een laatste kans op overwintering in de UEFA Europa League.

Tags

  • #ajavit

Socials