Volg hier de persconferentie met John Heitinga over de Klassieker

John Heitinga zit achter de microfoon in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA voor een persconferentie in aanloop naar de Klassieker. Het persmoment is via bovenstaande player te volgen in de Ajax App en op Ajax.nl.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Ajax neemt het zondag in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Feyenoord, de huidige koploper van de Eredivisie. Bij een overwinning neemt Ajax de koppositie over van de Rotterdammers. Vorig seizoen eindigde het treffen in een 3-2-overwinning voor de Amsterdammers.

De persconferentie is overigens ook live te volgen via ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Alvarezshirts1280

Álvarez koestert liefde voor shirts: 'Voel verbintenis met de fans'

Familie Álvarez heeft een voorliefde voor voetbalshirts. Dit werd ook de kleine Edson met de paplepel ingegoten door zijn vader, die van zijn hobby zijn beroep maakte. Vader Álvarez begon 25 jaar geleden met het produceren van sportkleding en heeft vandaag de dag een mooi bedrijf in Mexico. "Mijn hele jeugd heb ik spelend op straat en in de werkplaats van mijn vader doorgebracht."

Tags

  • #Álvarez

Socials

Speaker 1280

Matchday met Rob van Rossum: 'We kunnen niks zien'

Stadionspeaker in de Johan Cruijff ArenA. Rob van Rossum vult die rol iedere thuiswedstrijd van Ajax 1 in en voorziet alle fans van wedstrijdinformatie. Ajax-host Aviv Levy liep tijdens een wedstrijddag met hem mee. "Ik ben gezegend met een goede stem."

Tags

  • #Ajax

Socials

Makkelie 1280

Makkelie leidsman bij Ajax - Feyenoord

Danny Makkelie is de leidsman bij de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord van zondag 19 maart. De veertigjarige arbiter wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Rob Dieperink is de VAR vanuit Zeist. De Eredivisie-topper in Amsterdam begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAFEY

Socials