Persco met Van 't Schip richting PSV

Ajax-trainer John van 't Schip nam vrijdagmiddag in de Johan Cruijff ArenA plaats achter de microfoon voor een persconferentie. Hij blikte vooruit op het thuisduel met PSV. Het persmoment was live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Ajax neemt het zaterdagavond vanaf 20:00 uur in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen koploper PSV. De Ajacieden van Van 't Schip hebben de eerste drie competitiewedstrijden van 2024 gewonnen. Zo versloegen de Amsterdammers respectievelijk Go Ahead Eagles (2-3), RKC (4-1) en Heracles (2-4).

De persconferentie was ook via YouTube te bekijken.

Gerelateerde artikelen

Rijkhoffinterview1920

Rijkhoff: 'Ik heb altijd gezegd dat ik terug zou willen naar Ajax'

Julian Rijkhoff is officieel terug bij Ajax. De negentienjarige spits is trots om weer in het wit-rood-wit te mogen spelen. "Het waren zenuwslopende dagen, maar uiteindelijk ben ik hartstikke blij dat het toch nog voor het einde van de deadline allemaal op zijn pootjes terecht is gekomen."

Tags

  • #Rijkhoff

Socials

Rensch 1920

In beeld | De week is doormidden: ogen gericht op PSV-thuis

Op de laatste dag van januari zochten de Ajax-spelers het trainingsveld op. Binnen de witte kalklijnen op sportcomplex de Toekomst werd er toegewerkt naar het eerstvolgende duel in de Eredivisie. Zaterdag komt PSV op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. We namen een kijkje op de training.

Tags

  • #AJAPSV

Socials