Warming Up | Ajax - PSV en aanwinst Julian Rijkhoff

Bergwijn1280
Bergwijn1280

Ajax ontvangt zaterdagavond PSV in de Johan Cruijff ArenA. Wil je alles weten over dit fraaie affiche? Luister dan deze podcast om in één klap helemaal bij te zijn.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Top 5
Deze aflevering hebben we het over het volgende Ajax-nieuws:

1. Sherida Spitse over de perfecte corner
2. Internationale topteams komen naar de Future Cup
3. Henderson is gelijk belangrijk op de training
4. Jaydon Banels vrienden zijn trots op hem
5. Julian Rijkhoff is terug bij Ajax.

Ask Ajax
Dit seizoen zijn we in 'Ask Ajax' op zoek naar jouw vragen over Ajax. Stel hem nu aan de Ajax Podcast door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Deze week beantwoorden we de vraag van luisteraar Kilian over de toiletbezoeken tijdens de wedstrijd. De leukste vraag van de maand wint een Ajax-shirt.

Ajax Radio
Ajax trapt zaterdag om 20:00 uur af in eigen huis tegen PSV. De wedstrijd volg je live en zonder onderbrekingen via Ajax Radio op Ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Met heel veel Jordan Henderson en Ajax - RKC

In deze aflevering bereiden we je voor op de thuiswedstrijd tegen RKC en hoor je ook alles over de nieuwe Ajax-aanwinst: Jordan Henderson. De transfervrije Engelsman speelde het afgelopen half jaar bij Al-Ettifaq uit Saudi-Arabië en arriveerde donderdag in Amsterdam.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up | Van Go Ahead Eagles-uit tot Jari Litmanen

Ajax hervat zondag in Deventer het Eredivisie-seizoen tegen Go Ahead Eagles. De laatste jaren hebben de Amsterdammers het eigenlijk knap lastig gehad in de Adelaarshorst. Dat en meer hoor je in deze podcast.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials