Poolse scheidsrechter tijdens uitduel met Brighton & Hove Albion

Scheidsrechter Brighton 1920
Scheidsrechter Brighton 1920

Bartosz Frankowski is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het Europa League-duel op bezoek bij Brighton & Hove Albion. De derde groepswedstrijd begint donderdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd.

Tags

  • #UEL
  • #BHAAJA

Socials

De Pool wordt in Engeland bijgestaan door landgenoten Marcin Boniek en Jakub Winkler. Patryk Gryckiewicz is de vierde official en Piotr Lasyk is de VAR van dienst.

De 37-jarige Frankowski floot in 2018 voor het laatst een officiële wedstrijd van Ajax 1. Op 1 augustus van dat jaar had hij de leiding over Sturm Graz – Ajax (1-3) in de voorronde van de Champions League.

Gerelateerde artikelen

Danny Blind 1920 (1)

Raad van Commissarissen draagt Danny Blind voor

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax draagt Danny Blind voor als nieuw lid van de RvC. Over de voordracht wordt besloten op een te organiseren Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA).

Tags

  • #Blind

Socials

Hlynssonheader1920

Samenvatting FC Utrecht - Ajax

Ajax heeft voor de vierde keer dit Eredivisie-seizoen verloren. In Stadion Galgenwaard gingen de Amsterdammers met 4-3 onderuit tegen FC Utrecht. Na een 2-0-achterstand kwam Ajax nog op een 2-3 voorsprong. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd ging het alsnog mis voor de ploeg van Maurice Steijn.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Ajaxspelersbalen1920

Liveblog | 'De 4-3 was een mokerslag'

Ajax heeft met 4-3 verloren in Utrecht. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze Eredivisie-wedstrijd.

Tags

  • #UTRAJA

Socials