POV: de opkomst op Anfield van de Ajax Legends

Point of view: loop met de Ajax Legends mee Anfield op. Dit is een uniek beeld van de wedstrijd zaterdag tussen de Liverpool Legends en de Ajax Legends. Bekijk de opkomst door de ogen van Demy de Zeeuw. Van het moment in de catacomben tot de aftrap. Zo zie je alle Ajax-, en Liverpool-iconen voorbij komen.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

De twee ploegen maakten er aan Anfield Road een spektakel van. In negentig minuten voetbal vielen er zes goals. Het duel eindigde in een 4-2-overwinning voor de Liverpool Legends. Voor Ajax scoorden Derk Boerrigter en Kiki Musampa.

Het belangrijkste van de dag: de opbrengst van het duel ging naar de Liverpool Foundation. Zo werd het al met al een weekend voor beide elftallen op niet snel meer te vergeten.

Gerelateerde artikelen

HL1920

Highlights Liverpool Legends – Ajax Legends

De legends teams van Ajax en Liverpool stonden zaterdagmiddag tegenover elkaar op een volgepakt Anfield. De vermakelijke benefietwedstrijd leverde maar liefst zes doelpunten op: 4-2. Treffers van Derk Boerrigter en Kiki Musampa in de eerste helft bleken niet genoeg voor de overwinning.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials

Siem1920

Liveblog | Enerverend duel Ajax Legends

De Ajax Legends hebben zaterdagmiddag op Anfield met 4-2 verloren van Liverpool. Derk Boerrigter en Kiki Musampa maakten de Amsterdamse treffers. Lees hier alles terug over de benefietwedstrijd in Engeland.

Tags

  • #AjaxLegends

Socials