Programma jeugd: O17 speelt bekerfinale tegen ADO

Bendeguz Kovacs Ajax O17
Bendeguz Kovacs Ajax O17

Er staat zaterdag een bekerfinale op het programma in Amsterdam. Op sportcomplex de Toekomst neemt Ajax O17 het op tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Deze wedstrijd is live te volgen op de Ajax-kanalen. Naast de O17 komen er nog een aantal jeugdteams in actie.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Ajax O9-2 trapt de voetbalzaterdag om 09:00 uur op de Toekomst af tegen WV-HEDW O10. Een uur later speelt de O12 van Ajax in Zwolle tegen PEC. Afgelopen weekend wist de O12 nog de tweede plaats te behalen in het Seesing Tournament door onder meer het Griekse PAOK en Feyenoord te verslaan met respectievelijk 4-0 en 5-0.

Bekerfinale O17
De O17 speelt om 12:00 uur de finale van de KNVB Beker tegen ADO Den Haag. De Amsterdamse talenten speelde afgelopen weekend hun laatste competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle: 8-1. In de voorjaarscompetitie eindigde de O17 als derde, tegenstander ADO werd vijfde. De bekerfinale is live te volgen in de Ajax App, op Ajax.nl, via ons YouTube-kanaal en via TikTok.

Ajax O16 speelt om 13:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Belgische Sporting Charleroi. De O15 van Ajax speelt op Sportpark Paradijs in Breda twee wedstrijden. De Ajacieden treffen in een drieluik de leeftijdsgenoten van Fulham en Gent.

Toernooien
Ajax O11 speelt zondag op de Toekomst het Janny van der Veen toernooi. Zulte Waregem, Club Brugge en Sparta Rotterdam zijn in de groepsfase de tegenstanders van Ajax. Groep B bestaat uit Anderlecht, Standard Luik, Sporting Charleroi en Gent.

De O9 van Ajax speelt in België de Yellow Cup. In de groepsfase spelen de Ajacieden tegen Liverpool, OH Leuven, RFC Liège en Anderlecht. Ook teams als Borussia Dortmund, FC Porto, Juventus, Paris Saint-Germain, AC Milan, Inter Milan en Benfica nemen deel aan het toernooi.

Volledig programma:
09:00 uur: Ajax O9-2 – WV-HEDW O10
10:00 uur: PEC Zwolle O12 – Ajax O12
12:00 uur: Ajax O17 – ADO Den Haag O17 (bekerfinale)
13:00 uur: Ajax O16 – Sporting Charleroi O16 (vriendschappelijk)
13:00 uur: Fulham O15 – Ajax O15 (drieluik)
14:00 uur: Gent O15 – Ajax O15 (drieluik)

Gerelateerde artikelen

O17header

Blik op de Toekomst | Grote thuiszeges voor O17 en O14

Hoewel het een rustige voetbalzaterdag was op sportcomplex de Toekomst, viel er voor verschillende Ajax-talenten genoeg te juichen. Zo boekten onder meer Ajax O17 en O14 ruime overwinningen op respectievelijk PEC Zwolle en Borussia Mönchengladbach. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Blik Op De Toekomst Thumb

Blik op de Toekomst | Teleurstelling bij Ajax O18

Het is de ploeg van Frank Peereboom zaterdag niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen tegen AZ O18. In het allesbeslissende finaleduel tussen de voorjaars- en najaarskampioen werd met 0-2 verloren. Verder wist de O13-2 wel overtuigend te winnen van Feyenoord. Daarnaast hield de rest van de onderbouw de volle buit ook in Amsterdam. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

O18 4Mei

Blik op de Toekomst | Goed nieuws voor O18 na overwinning

Het was een rustige zaterdag voor de Ajax-jeugd. Wel won de O18 als kersverse voorjaarskampioen een belangrijk duel met FC Utrecht en greep het Ajax Vrouwen Talententeam naast de titel. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials