Programma jeugd: Rustig weekend voor jonge Ajacieden

O10 Header 1420 (1)
O10 Header 1420 (1)

Tijdens het paasweekend komt de Ajax-jeugd slechts vier keer in actie. Ajax O9-1, O10 en O18 spelen allen een vriendschappelijke wedstrijd op de Toekomst. Het Ajax Vrouwen Talententeam treft Sparta in de competitie.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Alle duels van de Ajacieden worden zaterdag afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. De eerste ontmoeting van de dag gaat tussen Ajax O9-1 en de O9-1 van Buitenveldert. Vervolgens start om 10:00 uur de wedstrijd tussen Ajax O10 en FC Volendam O10. Daarna treft de O18 van Ajax vanaf 12:00 uur de leeftijdsgenoten van FC Utrecht.

De dag wordt afgesloten met de wedstrijd tussen het Vrouwen Talententeam van Ajax tegen het Talententeam van Sparta.

Programma jeugd:

09:30 uur Ajax O9-1 – Buitenveldert O9-1

10:00 uur Ajax O10 – FC Volendam O10

12:00 uur Ajax O18 – FC Utrecht O18

14:30 uur Ajax Vrouwen Talententeam – Sparta Vrouwen Talententeam

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

O11 IV

Blik op de Toekomst | O11 wint, O17 zet goede reeks voort

Een zaterdag met volop overwinningen voor de Ajax-jeugd. Ajax O11 won de topper van PSV O11, Ajax O13-1 zegevierde in Utrecht en Ajax O17 was te sterk voor Alphense Boys. Bekijk hoe de Ajacieden het verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Martha Thumb 880

Jong Ajax Uitgelicht | Ar'Jany Martha: 'Tegenstander passeren en iets creëren'

In 'Jong Ajax Uitgelicht' zetten we de sterren van de Toekomst letterlijk in de schijnwerpers. Aan de hand van diverse vragen leren we de selectie van Jong Ajax beter kennen. Welke oefening doen ze het liefst op de training? Met welke teamgenoot hebben ze de beste klik? Wat is hun ultieme voetbaldroom? In de eerste aflevering neemt Ar'Jany Martha plaats in de spotlights.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Berghuisselfie1280

Ajax Kids Club Persco | 'Tja, het is jouw papegaai'

Maarten Stekelenburg, Davy Klaassen en Steven Berghuis werden onderworpen aan een heus vragenvuur tijdens de leukste persconferentie van het jaar: de Ajax Kids Club Persco. Acht jonge winnaars van een prijsvraag van de Kids Club konden alles te weten komen over hun favoriete Ajacieden. De 'journalisten' pakten hun rol goed op en vroegen flink door bij de Ajax-spelers.

Tags

  • #KidsClub

Socials