Schuurs voor het eerst geselecteerd voor Oranje

2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0066
2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0066

Perr Schuurs maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort tot de definitieve groep voor de wedstrijden tegen Polen en Italië. Naast Schuurs zijn ook Donny van de Beek en Quincy Promes geselecteerd.

Tags

  • #Oranje
  • #Schuurs

Socials

Schuurs kwam in de zomer van 2018 over van Fortuna Sittard en is bezig aan zijn 3e seizoen in Amsterdamse dienst. Na een gewenningsjaar bij Jong Ajax drukte de Limburger zijn neus vorig seizoen voorzichtig aan het venster. Hij kwam tot 17 optredens in Ajax.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakt Schuurs een sterke indruk. Hij was dinsdag tegen Hertha BSC 1 van de uitblinkers.

Gerelateerde artikelen

Perr Schuurs Oostenrijk

Schuurs debuteert in voorselectie Nederlands elftal

Perr Schuurs zit voor de 1e keer in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de duels in de UEFA Nations League. Oranje speelt op 4 september tegen Polen 3 dagen later tegen Italië. De Ajax-verdediger is de enige nieuwe naam in de 32-koppige voorselectie.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Ajaxholstein

Ajax geeft voorbereiding goed vervolg op Nederlandse bodem

Ajax heeft ook de 5e oefenwedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Na overwinningen op RKC Waalwijk, FC Utrecht, Wolfsberger AC en Red Bull Salzburg werd nu Holstein Kiel aan de zegekar gebonden. Op sportcomplex de Toekomst werd de Duitse tegenstander op eenvoudige wijze verslagen: 5-2.

Tags

  • #AJAHOL
  • #PreSeason

Socials

ETH

Ten Hag: 'We zijn naar elkaar toe gegroeid'

De reactie van Erik ten Hag na afloop van het oefenduel bij Red Bull Salzburg, waarmee het trainingskamp in Oostenrijk met een goed gevoel werd afgesloten.

Tags

  • #PreSeason

Socials