Schuurs in Oranje: 'Was moeilijk de lach van m'n gezicht te halen'

2020 08 28 Ajax Training Per Schuurs 1
2020 08 28 Ajax Training Per Schuurs 1

Perr Schuurs is ontzettend trots op zijn uitverkiezing voor het Nederlands elftal. De centrale verdediger overleefde vandaag de schifting van de voorlopige naar de definitieve selectie voor de duels met Italië en Polen.

Tags

  • #Oranje
  • #Schuurs

Socials

Gerelateerde artikelen

Perr Schuurs Oostenrijk

Schuurs debuteert in voorselectie Nederlands elftal

Perr Schuurs zit voor de 1e keer in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de duels in de UEFA Nations League. Oranje speelt op 4 september tegen Polen 3 dagen later tegen Italië. De Ajax-verdediger is de enige nieuwe naam in de 32-koppige voorselectie.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Perr Schuurs

Schuurs: 'Nu laten zien dat ik er klaar voor ben'

Perr Schuurs staat aan de vooravond van één van z'n belangrijkste seizoenen bij Ajax. De verdediger wil dolgraag een vaste waarde worden in het elftal van trainer Erik ten Hag. Na 2 seizoenen waarin hij mocht ruiken aan het grote werk via Jong Ajax, invalbeurten in Ajax 1 en met enige regelmaat een basisplaats in de hoofdmacht, is hij nu klaar voor een plek in het hart van de defensie.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Zakarialabyad

Labyad vol vertrouwen: 'Dat het mijn seizoen mag worden'

Zakaria Labyad is een van de spelers die zich tot dusver uitstekend laat zien in de voorbereiding. Met een hattrick tegen zijn oude club FC Utrecht en onder andere een fantastische omhaal op de training in Oostenrijk wil hij na zijn zware knieblessure zijn kans pakken.

Tags

  • #PreSeason

Socials