Ajax en Radio Veronica verlengen samenwerking

Veronica 1280
Veronica 1280

Ajax en Radio Veronica hebben hun mediapartnership verlengd. Radio Veronica is al sinds 2009 verbonden aan Ajax en met deze verlengde overeenkomst blijft Radio Veronica tot 2025 Official Media Partner van Ajax. Naast de samenwerking met Radio Veronica blijft Ajax ook samenwerken met onder andere JUKE en andere (online) radio- en themastations van Talpa Radio.

Tags

  • #Veronica

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "Onze samenwerking met Radio Veronica en Talpa Radio gaat ver terug. De manier waarop we samenwerken en het mediapartnership wordt ingevuld blijft zich ook ontwikkelen. Met onze samenwerking rondom Ajax Radio als meest recente voorbeeld daarvan."

Caroline Brouwer, zendermanagement Radio Veronica: "We zijn blij dat we deze samenwerking continueren. De manier waarop we Ajax kunnen inzetten bij het onder de aandacht brengen van onze acties bij luisteraars is zeer waardevol voor ons. En we zitten graag en vaak met relaties in het stadion."

Gerelateerde artikelen

Ajax Radio

JUKE brengt Johan Cruijff ArenA bij fans thuis met Ajax Radio

Ajax en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met Ajax Radio. Alle officiële wedstrijden zijn live te horen op de nieuwe radiozender. Ook zonder wedstrijd komt de fan in de stemming: Ajax Radio zendt 24/7 de grootste hits en Ajax-klassiekers uit. Daarnaast staan op Ajax Radio alle Ajax Podcasts verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en website, maar ook via de kanalen van Ajax.

Tags

  • #AjaxRadio

Socials

Wijndal 880

Wijndal is Ajacied: 'Het shirt staat mij goed'

Owen Wijndal werd dinsdagmiddag gepresenteerd als kersverse Ajacied. Als kleine jongen wilde hij al in het rood en wit spelen in Amsterdam. Via de jeugdopleiding en het eerste elftal van AZ is dat nu op zijn 22e gelukt. "Het was tijd voor een nieuwe stap."

Tags

  • #Wijndal

Socials

Bergwijnthumb

Trotse Bergwijn: 'Ik kreeg een warm welkom van de jongens'

Steven Bergwijn tekende vrijdagochtend een vijfjarig contract bij Ajax. De Oranje-international, die de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Amsterdam, is erg blij om weer terug te zijn op het oude nest. "Ik wil me op het hoogste podium bewijzen."

Tags

  • #Bergwijn

Socials