Recordaantal kaarten verkocht voor Ajax Vrouwen - Chelsea

Leuchter1920 2
Leuchter1920 2

Er is een recordaantal kaarten verkocht voor de kwartfinale in de UEFA Women's Champions League tussen de Ajax Vrouwen en Chelsea. De actuele tussenstand is 35.991. Nooit eerder kwamen er in Nederland zoveel mensen af op een vrouwenwedstrijd.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Voor de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord werden vorig seizoen 33.700 tickets verkocht. Het record in Nederland stond op naam van de UEFA Women's Champions League-finale in het Philips Stadion. Het treffen tussen FC Barcelona en VfL Wolfsburg verkocht in mei 34.120 kaarten.

Aftrap om 18:45 uur
Het duel tussen de Ajax Vrouwen en Chelsea wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. De aftrap van de wedstrijd is dinsdagavond 19 maart om 18:45 uur. De Ajax Vrouwen bereikten de kwartfinale door in een poule met Paris Saint-Germain, AS Roma en Bayern M√ľnchen als tweede te eindigen.

Koop hier

Gerelateerde artikelen

Uwclloting1920 2

Ajax Vrouwen treffen Chelsea in Champions League

De Ajax Vrouwen spelen in maart tegen Chelsea in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League. Het thuisduel vindt plaats op 19 maart om 18:45 uur en de uitwedstrijd op 27 maart om 21:00 uur. Informatie over de kaartverkoop volgt via de officiële kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Ajax Vrouwen Chelsea 1920

Informatie kaartverkoop Ajax Vrouwen - Chelsea

De Ajax Vrouwen spelen in de kwartfinale van de UEFA Women's Champions League tegen Chelsea. Op 19 maart wordt het thuisduel in de Johan Cruijff ArenA om 18:45 uur afgewerkt, de return in Londen is op 27 maart om 21:00 uur. De kaartverkoop voor de wedstrijd in Amsterdam begint woensdag.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Sabajohi5

Ajax Vrouwen treffen Feyenoord in halve finale KNVB Beker

De Ajax Vrouwen zijn gekoppeld aan Feyenoord in de halve finale van de KNVB Beker. De aftrap van het duel is op dinsdagavond 19 april om 19:30 uur. De Ajax Vrouwen bereikten de laatste vier door in de kwartfinale het Ajax Vrouwen Talententeam met 1-5 te verslaan. Feyenoord schakelde FC Twente uit door in Rotterdam met 3-0 te winnen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials