Redder in nood Boerhout gematigd tevreden: 'Er zat meer in vandaag'

Yoram Boerhout redde met twee doelpunten een punt voor Ajax O17 tegen PSV: 2-2. Toch was de spits niet helemaal tevreden.

Tags

  • #AjaxO17
  • #Boerhout

Socials

"We hebben hard gewerkt met elkaar," startte Boerhout zijn analyse over het duel. "Individueel ben ik ook wel tevreden, maar er had meer in gezeten dan een gelijkspel voor mijn gevoel."

00:00/00:00
  • Auto

"We zaten vrij goed in de wedstrijd. De tweede helft vooral. We hebben de tegenstander wel kansen gegeven, maar een stuk minder dan dat we zelf hadden. Daarom hadden we de drie punten wel verdiend."

Winnaarsmentaliteit
Ajax O17 ging met een 1-2-achterstand de kleedkamer in tegen de bezoekers uit Eindhoven. In de tweede helft opende de ploeg van Yuri Rose de jacht op de gelijkmaker. Was dat na een donderspeech van de trainer? "We kwamen met een winnaarsmentaliteit de kleedkamer uit. Dat is iets waar wij als ploeg zelf initiatief in hebben genomen", vond de aanvaller.

Boerhout schoot vlak voor tijd de gelijkmaker binnen. Een heerlijk moment voor de spits die afgelopen zomer overkwam van sc Heerenveen. "Dat is lekker. We willen nooit verliezen. Goals zijn altijd fijn, of je ze nou in de eerste of laatste minuut maakt."

Tags

  • #AjaxO17
  • #Boerhout

Socials

Gerelateerde artikelen

880 X 495

Train in de kerstvakantie als een Ajax-speler!

Voor kinderen tussen de zes en zestien jaar houdt Ajax Camps & Clinics in de kerstvakantie een geweldige clinic op sportcomplex de Toekomst. Daarin train je één dag zoals Antony, Ryan Gravenberch of Daley Blind ook doen.

Tags

  • #Camps&Clinics

Socials

Antonykijkt1280

Verslag | Ajax maakt in kort tijdsbestek het verschil tegen Willem II

Ajax heeft donderdagavond in tien minuten tijd het verschil gemaakt tegen Willem II. Tussen de vijftiende en 23e minuut liep de koploper van de Eredivisie van 0-0 uit naar 3-0. In de tweede helft breidde de ploeg van Erik ten Hag met speels gemak de score uit naar 5-0.

Tags

  • #AJAWIL

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl