Regeer: 'Sta hier met een ontevreden gevoel'

Youri Regeer was teleurgesteld na het gelijkspel van Jong Ajax op bezoek bij Jong AZ. Het duel eindigde woensdagavond in 1-1. "Over en weer waren er geen grote kansen. Toch sta ik hier met een ontevreden gevoel omdat je hier over het algemeen de betere was."

Tags

  • #JongAjax
  • #Regeer

Socials

Gerelateerde artikelen

Warmerdam1280

Verslag | Jong Ajax geeft voorsprong uit handen op bezoek bij Jong AZ

Jong Ajax heeft donderdagavond het tweede competitieduel van deze week gelijkgespeeld. De ploeg van John Heitinga kwam op bezoek bij Jong AZ niet verder dan 1-1. Christian Rasmussen schoot de Ajacieden kort voor rust op voorsprong, maar de Alkmaarders kwamen tien minuten voor tijd via een strafschop langszij.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Heitinga Contract 1280

Ajax verlengt contract John Heitinga

Ajax heeft overeenstemming bereikt met John Heitinga over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met 30 juni 2023. De nieuwe overeenkomst van de trainer van Jong Ajax gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli 2022 en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Heitinga

Socials

Heitingainterview1280

Heitinga: 'Op een gegeven moment wordt het een veldslag'

"Uiteindelijk doen we onszelf te kort vanavond", reageerde John Heitinga na afloop van de wedstrijd tegen FC Den Bosch. De Amsterdamse beloften speelden maandagavond met 4-4-gelijk tegen de Bosschenaren. De Jong Ajax-trainer baalde van de manier waarop zijn ploeg de tegengoals 'cadeau' gaf aan de tegenstander.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials