Regeer: 'Sta hier met een ontevreden gevoel'

Youri Regeer was teleurgesteld na het gelijkspel van Jong Ajax op bezoek bij Jong AZ. Het duel eindigde woensdagavond in 1-1. "Over en weer waren er geen grote kansen. Toch sta ik hier met een ontevreden gevoel omdat je hier over het algemeen de betere was."

• #Regeer

• #Regeer

Warmerdam1280

Verslag | Jong Ajax geeft voorsprong uit handen op bezoek bij Jong AZ

Jong Ajax heeft donderdagavond het tweede competitieduel van deze week gelijkgespeeld. De ploeg van John Heitinga kwam op bezoek bij Jong AZ niet verder dan 1-1. Christian Rasmussen schoot de Ajacieden kort voor rust op voorsprong, maar de Alkmaarders kwamen tien minuten voor tijd via een strafschop langszij.