Reportage | Café Ajax Life

Er stond weer een nieuwe editie van het Café Ajax Life op de planning, georganiseerd door de supportersvereniging. Een avond waar Ajacieden zich verzamelden voor een quiz waar hun kennis over de club op de proef werd gesteld. Enkele spelers en speelsters van Ajax sloten zich aan bij de fans om hun kennis te delen en te assisteren bij de vragen. Verassend genoeg had Remko Pasveer zelfs exclusief nieuws om te delen.

Tags

  • #SVA

Socials

Wil jij weten wat de supportersvereniging allemaal doet en wil jij ook deelnemen aan activiteiten? Kijk dan de site van Ajax Life.

Ajax Life

Gerelateerde artikelen

Interview Martin Henrion

Henrion: 'Logisch om naar Ajax te gaan'

Martin Henrion heeft dinsdag zijn krabbel gezet onder zijn contract. De zestienjarige doelman straalt na de ondertekening en is blij met de overstap. "Ajax is een van de beste opleidingsclubs."

Tags

  • #Henrion

Socials

Makkelie 1920

Makkelie leidsman bij Ajax - Almere City

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het thuisduel met Almere City. De 41-jarige arbiter wordt zondag in de Johan Cruijff ArenA bijgestaan door assistenten Hessel Steegstra en Patrick Inia.

Tags

  • #AJAALM

Socials

Taylorjuichenhomepage

Highlights FC Volendam - Ajax | Vier Ajax-goals in Volendam

Ajax heeft met overtuigende cijfers gewonnen in Volendam. Zonder echt grootst te spelen pakten de Amsterdammers de drie punten tegen de nummer zeventien van de Eredivisie. De ploeg van John van ’t Schip toonde zich uitermate effectief in de afronding. Na een 0-1-ruststand liepen de Amsterdammers in de tweede helft uit naar een 1-4-overwinning.

Tags

  • #VOLAJA

Socials