Reportage | Veel lol en optimisme bij 'debuut' Ajax Vrouwen Zaterdag 1

Voor de Ajax Vrouwen Zaterdag 1 was het een gedenkwaardige zondag. In het jubileumweekend dat 25 jaar de Toekomst werd gevierd, speelde het onlangs opgerichte team zijn eerste wedstrijd. In deze reportage krijg je een fraai kijkje in hoe dat officieuze debuut verliep onder leiding van coach Kelly Zeeman.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Toekomst Vrouwenwedstrijd 1280

In beeld | Unieke vrouwenwedstrijd tijdens jubileumweekend de Toekomst

Ook op dag twee van het jubileumweekend van sportcomplex de Toekomst was het weer een komen en gaan van Ajacieden op het terrein. Waar dag één vooral in het teken stond van jeugd, was een unieke vrouwenwedstrijd het hoogtepunt van dag twee. Daarbij kwamen nog veel meer Ajax-ploegen in actie.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Vrouwen Amateurs 880

Ajax start volgend seizoen met amateurteam Vrouwen

Ajax begint volgend seizoen met het eerste Ajax Vrouwen Zaterdag 1-amateurteam. De selectie bestaat uit oud-spelers van Ajax Vrouwen en ex-internationals en start in 2022/2023 in de derde klasse zaterdag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header 880

Zeeman blikt terug: 'Ajax is mijn tweede thuis, alle dromen zijn uitgekomen'

Kelly Zeeman maakte begin mei bekend dat ze na dit seizoen een punt achter haar profcarrière zet. De goedlachse Ajacied speelde negen seizoenen voor de Ajax Vrouwen, werd twee keer landskampioen, won vijf keer de KNVB Beker en veroverde één Eredivisie Cup. "De mensen hier bij Ajax zijn meer dan collega’s."

Tags

  • #Zeeman

Socials